Massimo Dutti u ponudi ima zanimljive tenisice. Biste li ih nosili?

Foto: massimodutti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLE godine mrežaste balerinke bile su posvuda, a vjerojatno glavni krivac tog modnog trenda bila je Sofia Richie. Ona je u jednom od svojih videa pokazala modnu kombinaciju koja je uključivala mrežaste balerinke brenda Alaïa. One su ujedno i proglašene jednim od najviralnijih "it" predmeta 2023. godine.

Kada nešto postane hit, mnoge marke počnu nuditi svoju verziju, pa smo tako prošle godine svjedočili raznim povoljnijim verzijama prozirnih, odnosno mrežastih balerinki. Ove godine trend mrežastih i prozirnih komada ne samo da se nastavlja već se proširuje i na druge artikle osim balerinki.

Spoj popularnih balerinki i tenisica

U ponudi Massimo Duttija otkrili smo zanimljiv mrežasti komad koji izgleda kao spoj viralnih Alaïa balerinki i tenisica. Ovaj dizajn uključuje prozirne, mrežaste dijelove, kao i vezice te kožni dio koji se proteže od prstiju do pete, po sredini cipele. 

Tenisice su tek stigle u ponudu, dostupne su u dvije boje - crnoj i smeđoj - i koštaju 69.95 eura. Možete ih vidjeti ovdje.

Iako ove tenisice možda nisu za svakoga, zanimljive su i odudaraju od onih standardnih koje često viđamo po trgovinama. Što vi kažete, sviđaju li vam se? Odgovorite nam u anketi. 

Pročitajte više