Maybelline ima novu maskaru. Žene pišu: "Traje cijeli dan i izgleda sjajno"

Screenshot/Foto: TikTok/dm.hr/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI drogerijski brend Maybelline New York lansirao je novu maskaru naziva Lash Sensational Firework. Prema marki maskara pruža izvanredan efekt na trepavicama i volumen. SuperSpark četkica s čekinjama različitih dužina, raspoređenim u spiralni oblik, omogućuje precizno nanošenje, a formula obogaćena Pro-vitaminom B5 njeguje trepavice od korijena do vrhova.

Većina recenzija je pozitivna

Recenzije na službenoj stranici, Amazonu, društvenim mrežama i drugim online drogerijama uglavnom su pozitivne.

"Ova maskara zaista ispunjava svoja obećanja. Svaku trepavicu zasebno ističe i oblaže umjesto da ih spaja i radi grudice. Traje cijeli dan, izgleda sjajno i njeguje trepavice. Također, lako se skida, stoga idući dan nećete izgledati kao panda", napisala je jedna osoba. 

"Odlična maskara koja dugo traje i ne razmazuje se čak ni na visokim temperaturama. Četkica dobro razdvaja trepavice te im dodaje volumen i dužinu. Preporučujem korištenje uvijača za trepavice jer maskara sama po sebi ne podiže trepavice previše. Definitivno bih preporučila", dodala je druga. 

"Ova maskara je izvrsna, čini moje trepavice dužima i jačima. Drži cijeli dan i postala je moja omiljena maskara. I pakiranje je vrlo lijepo", napisala je treća. 

"Ovo je nevjerojatan rezultat"

Tiktokerica Jayme Jo Massoud pokazala je efekt koji ova maskara daje njezinim trepavicama. U videu je istaknula da Maybelline proizvodi neke od najboljih maskara. "Ovo je nevjerojatan rezultat", rekla je u videu kada je pokazala finalan rezultat, a potom je pokazala kako je nanosi. Na kraju je zaključila: "Mislim da je ovo odličan proizvod i maskara koju ću nastaviti koristiti svaki dan."

@jaymejomassoud My in depth lash routine! <3 FULL, clump free and extra long lashes 👏🏽 This new @Maybelline NY Lash Sensational Firework Mascara is AMAZING!! Available exclusively at @Chemist Warehouse Official #ad #maybellineaunz #fireworkmascara ♬ original sound - Jayme Jo Massoud

"Vau, izgleda nevjerojatno", "Upravo sam je kupila, tako je dobra", "Ovo je ludo", "Koristila sam je, ali mi ju je bilo teško skinuti, što se ne događa sa Sky High, ali jako je dobra", neki su od komentara ispod videa. 

Stigla je i u drogerije kod nas

Ova maskara stigla je i u drogerije kod nas, a u dm-ovoj online trgovini košta 12.90 eura. 

Maybelline New York Lash Sensational maskara Firework, 10 ml, dm, 12.90 eura

Pročitajte više