McDonald's u Japanu lansirao ograničenu kolekciju. Torba se odmah rasprodala

Foto: graniph.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JAPANSKI brend graniph nedavno se udružio s McDonald'som te su izbacili zajedničku ograničenu kolekciju. Ova suradnja slavi neke od najpoznatijih McDonald'sovih stavki s jelovnika, uključujući i popularne krumpiriće, ali i neke poznate likove poput Hamburglara do Grimacea. 

Prepoznatljiva zlatno žuta i crvena shema boja provlači se kroz cijelu kolekciju i komade poput torbi, hudica i majici kratkih rukava te donjih dijelova trenirki.

Višekratna torba je hit

No čini se da je najveći hit ove suradnje višekratna torba (ili vrećica) koja je napravljena da izgleda kao McDonald'sova papirnata vrećica. Ona se u kratkom roku rasprodala, a cijena joj je oko 22 eura.

Ako vam se sviđa torba ovakvog stila i s McDonald'sovim obilježjima, pregledali smo Etsy trgovinu i našli slične modele koje možete vidjeti ovdje

Pročitajte više