Metalac ima novu kolekciju posuđa u neodoljivim pastelnim nijansama

Foto: market.hr.metalac.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

METALAC, poznat po visokokvalitetnom posuđu i kuhinjskim proizvodima, oduševio nas je novom kolekcijom posuđa u prekrasnim pastelnim bojama. 

Nova kolekcija predstavlja savršenu kombinaciju suptilnih nijansi koje će unijeti notu svježine i profinjenosti u svaku kuhinju. Svi ljubitelji kuhanja i dekoriranja svog prostora sada će imati priliku stvoriti kulinarsku oazu sa šarmantnim pastelnim loncima i džezvama. Lonci i džezve dolaze u različitim veličinama, a cijene se kreću od 8 do 35 eura.

Metalac duboka posuda mint gold 16 cm/2.2 lit, cijena je 22.99 € (173.22 kn)

Ovaj lonac je pogodan je za kuhanje, prženje i dinstanje, ali i za posluživanje i čuvanje pripremljene hrane.

Metalac duboka posuda mint gold 20 cm/4.2 lit, cijena je 29.99 € (225.96 kn)

Tijelo posude izrađeno je od čeličnog lima najviše kvalitete koji omogućuje brzu i ravnomjernu raspodjelu topline i štedi energiju. Unutarnji i vanjski emajl otporan je na habanje i ogrebotine. Izuzetno je gladak, neporozan i sprečava zadržavanje bakterija. 

Metalac duboka posuda powder pink 20 cm/4.2 lit, cijena je 29.99 € (225.96 kn)

Ova emajlirana posuda s poklopcem otporna je na kemijske utjecaje i trošenje, lako se održava. Može se koristiti na svim grijaćim tijelima, uključujući i indukciju. 

Metalac džezva s kljunom mint gold za 7 kava, cijena je 12.99 € (97.87 kn)
Metalac džezva s kljunom powder pink za 2 kave, cijena je 7.95 € (59.90 kn)

Za najbolji okus domaće kave, emajlirane posude za kavu neizostavan su dio svake kuhinje. Također se može koristiti za pripremu čaja i drugih toplih napitaka.

Cijelu kolekciju možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više