Mia Dimšić otkrila nam je koje su joj tenisice ključan klasični komad u garderobi

Foto: Instagram/Sandra Simunovic/PIXSELL/qureskincare.com/sephora.fr/aliexpress.com/samsung.com/ elfs.hr/nashiargan.it/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MIA DIMŠIĆ podijelila je s nama svojih deset omiljenih proizvoda. Saznali smo koji novitet za njegu lica koristi, koji novi parfem ju je oduševio, koji joj je najdraži pametni sat, koji joj je drogerijski korektor čaroban, ali smo i saznali koja joj je omiljena gitara koja je s njom "prešla kilometre i kilometre".

Qure LED maska

Qure LED Light Therapy maska, 287.50 € (2166.17 kn)

Kada je u pitanju njega kože, Mia koristi jedan novitet koji joj je zgodan i za ponijeti na put. 

"LED light therapy je relativno nova stvar u skincareu, a meni je ova maska oduševljenje jer tretman traje samo 3 minute, a lako ju je i spremiti u kofer pa me često prati na putovanjima", ispričala nam je na početku razgovora. 


Parfem Prada Paradoxe

Prada Paradoxe, 30 ml, 83 € (625.37 kn)

Mia nam je otkrila da je istim parfemima vjerna godinama, ali ove godine ju je jedan novi toliko oduševio da se ne odvaja od njega. 

"Kad su u pitanju parfemi, totalno sam biće navike i godinama koristim iste, ali kad je krajem ove izašao Prada Paradox, dobila sam ga kao poklon i toliko mi se svidio da je sad i on neprestano u koferu i pri ruci", rekla nam je. 


Likebook Mars e-čitač

Likebook Mars trenutno nije dostupan, možete ga vidjeti ovdje

Saznali smo koji joj je omiljeni e-čitač. 

"Iako sam se nakon 100 godina ponovno učlanila u knjižnicu, nekad mi se jednostavno ne da ili ne stignem dizati i vraćati knjige i zato mi je ovaj Kindle spas. Savršena razonoda u vožnji ili satima čekanja prije nastupa koji nama pjevačima nisu strani", otkrila nam je. 


Samsung Galaxy Watch4

Otkrila nam je koji joj je omiljeni pametan sat. 

"Većinu vremena ne želim znati kolika mi je razina stresa ili tlak, ali me zato uvijek zanima koliko koraka hodam. U svakom slučaju, ovaj sat svašta zna i uvijek je sa mnom u dugim šetnjama za inspiraciju", ispričala nam je. 

Galaxy Watch4, 238.77 € (1799.01 kn)

Elfs tenisice

Saznali smo da su joj najdraže tenisice one popularnog domaćeg brenda. 

"Moji omiljeni domaći dizajneri su Elfsi i njihove bijele tenisice su mi već godinama ključan klasični komad u garderobi. Odlično funkcioniraju i za šetnju po gradu i za noćni izlazak", otkrila nam je favorita kada je u pitanju ovaj popularan komad obuće. 

elfs tenisice PRINCETONE, 132 € (994.55 kn)

Nashi njega za kosu

nashi šampon (200 ml, 17 € / 128.08 kn); nashi regenerator (200 ml, 17 € / 128.08 kn); nashi ulje (30 ml, 16 € / 120.55 kn)

Mia nam je otkrila svoje favorite kada je u pitanju njega kose. 

"U zadnje vrijeme su mi omiljeni proizvodi za kosu nashi šampon, regenerator i ulje. Osim odličnog mirisa, kosu čine posebno mekom", rekla je. 


Tamnoplava Nivea

Nivea krema u limenci, 400 ml, 5.80 € (43.70 kn)

Saznali smo da ovaj Nivein proizvod koristi i voli cijela njezina obitelj. 

"Tamnoplava Nivea je alfa i omega buđenja i odlaska na spavanja u cijeloj obitelji Dimšić otkad znam za sebe", ispričala nam je. 


Gibson Hummingbird

Otkrila nam je koja joj je gitara posebno draga.

"Gitara koja je sa mnom prešla kilometre i kilometre i stajala na bini na nekim od najvažnijih koncerata u karijeri", rekla je. 

Catrice Liquid Camouflage korektor

Catrice Liquid Camouflage korektor, 3.70 € (27.88 kn)

Saznali smo koji joj je omiljeni drogerijski korektor. 

"Ako full šminka taj dan nije nužna, često samo malo prekrijem podočnjake ovim čarobnim korektorom i spremna sam za izlazak", ispričala je. 


PuellaLu ceker

Omiljeni su joj cekeri domaćeg brenda za koje kaže da su idealni za proljeće.

"Unikatni cekeri koje proizvodi osječki dizajnerski brend PuellaLu moj su omiljeni izbor za proljetne šetnje pa već sad jedva čekam da zatopli da ih izvadim iz ormara", rekla nam je.

Na kraju razgovora Mia nam je otkrila da će uskoro imati novu pjesmu - "Stranac kojeg znam". Predstavit će ju na Zagrebačkom festivalu 17. ožujka.

Pročitajte više