Mnoge slavne osobe koriste istu marku posuđa. Može se naručiti i kod nas

Screenshot/Foto: TikTok/YouTube/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HEXCLAD tave u posljednje vrijeme iskaču posvuda na društvenim mrežama. Radi se o posuđu koje je odobrio i sam Gordon Ramsay te postao ambasador brenda 2021. godine. To da su mnogi voljni poslušati njegove preporuke ne čudi, ali sada su i neke slavne osobe odlučile slijediti njegove savjete - barem kada je u pitanju posuđe za kuhanje.

Naime, tave HexClad, koje on preporučuje, a o kojima smo već pisali, mogu se vidjeti u kuhinjama i rukama mnogih poznatih, uključujući Hailey i Justina Biebera, Kylie Jenner, Halle Berry i Cameron Diaz.

Tako se može vidjeti Cameron kako u jednom od svojih posljednjih videa na TikToku koristi upravo tavu ove marke za pripremu preljeva za blagdansku tortu od krušaka. Hailey ih, pak, koristi u raznim svojim videima u kojima kuha, a jedan od njih možete vidjeti niže. 

@camerondiaz

Welcome to Cooking with Cameron!👩🏼‍🍳 To celebrate the holiday season, I wanted to share recipes for my delicious pear cake & @avaline Lambrusco cocktail🍐🍷a dessert and drink pairing that’s perfect for a little cozy dinner party. Head over to drinkavaline.com to find the full recipe and to shop our Holiday Collection! Cheers!🥂

♬ original sound - Cameron Diaz
@obbmedia @Hailey Bieber is back in the kitchen with @HexClad ♬ original sound - OBB

Hibridna tehnologija HexClada je spoj nehrđajućeg čelika i neljepljivog materijala. Tave su  prepoznatljive sa svojim laserski ugraviranim šesterokutnim uzorkom. Neljepljiva površina znači da se u njima može kuhati s manje maslaca, masti ili ulja. Također čini čišćenje brzim i lakim.

Cijena tava je od 160 eura naviše

HexClad tave i lonci mogu se pronaći na njemačkom Amazonu. Cijene ovog posuđa kreću se od 160 eura naviše. Možete ih sve vidjeti ovdje, a nekoliko tava smo izdvojili ispod. 

Hibridna tava s neprianjajućim premazom HexClad, Amazon, 159.99 eura (1205.45 kn)
Hibridna Wok tava HexClad, Amazon, 169.99 eura (1280.79 kn)
Hibridna tava za prženje HexClad, 20 cm, Amazon, 257.23 eura (1938.09 kn)

Pročitajte više