Mnogi su oduševljeni ovim Vileda parnim čistačem, a pronašli smo ga po sjajnoj cijeni

Foto: Vileda

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je riječ o održavanju čistoće u domu, pronalaženje pravog alata može uvelike olakšati posao. Upravo zato, mnogi korisnici preporučuju Vileda parni čistač kao neizostavan alat za čišćenje. Ovaj praktični uređaj ne samo da olakšava uklanjanje prljavštine, već i pruža dodatnu higijenu uz upotrebu pare. A najbolja vijest je što smo ga pronašli po dobroj cijeni.

Uređaj se brzo zagrijava u samo 15 sekundi i pruža vruću paru koja čisti podove brzo i jednostavno. Ovaj parni čistač učinkovito uklanja sve vrste mrlja, prljavštine i masnoće s podova.

Nema potrebe za kemijskim sredstvima za čišćenje, jer toplina pare za dezinfekciju i jastučići od mikrovlakana ovog parnog čistača učinkovito ubijaju 99.9% bakterija na svim vrstama podova. 

Uz priložene jastučiće od mikrovlakana, ovaj parni čistač idealan je za čišćenje podova od drveta, kao i za tepihe i prostirke. Ergonomska ručka čini korištenje ovog parnog čistača dinamičnijim i jednostavnijim za rukovanje.

Brojni ga kupci preporučuju

U Facebook grupi za interijer i dizajn mnogi su korisnici pohvalili ovaj proizvod i preporučili ga drugima. "Imam ga. Super je", "Odličan je","Sve preporuke", "Koristim ga stalno i dobar je", "Najbolja stvar", "Imam ga već 5 godina, odličan je", "Najbolja stvar, pod čist, brzo suh..", "Nemoj ni razmišljati o kupnji već kupi... Najbolja stvar koju imam u kući", samo su neki od komentara zadovoljnih kupaca na Facebooku.

Ako tražite učinkovit način za održavanje čistoće u svom domu, Vileda parni čistač može biti savršeno rješenje za vas. U Lidlu smo ga pronašli po cijeni od 59.99 eura, a njihov ovotjedni katalog možete vidjeti ovdje.

Ako tražite proizvode po dobroj cijeni ili sjajne akcije pogledajte naše šoping-liste. 

>>> U trgovinama traju odlične akcije na proizvode za čišćenje. Cijene snižene i do 50%

>>> Cijene u trgovinama su pale i više od 50%. Ove akcije ne želite propustiti

Pročitajte više