Mobilne kućice za odmor veliki su hit, posebno na ovoj čarobnoj lokaciji

Foto: Booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETNI odmor u hotelu na obali više vam ne zvuči tako primamljivo? Imamo odličnu alternativu koja je veliki hit ovog ljeta. Ako ste poželjeli isprobati nešto drugačije, mobilne kućice mogu biti odlična alternativa razvikanim hotelima, a ono što je najbolje od svega, privatnost i potpuni mir su vam zagarantirani.

Pretražili smo popularni servis Booking.com i pronašli mobilne kućice koje su svojom visokom ocjenom od 9.7 prošle godine zaslužile nagradu Traveller Review Awards.

Bajkovita lokacija

Living Point Mobile Homes smještene su na čarobnom Malom Lošinju, točnije u kampu Poljana, na samo minutu hoda od plaže. Mobilne kućice nalaze se na izdvojenom proplanku iznad mora, a kamp je smješten u gustoj šumi, prepunoj aromatičnog bilja, i nosi ADAC-ovo priznanje za kvalitetu "žuta tabla".

Kućice su smještene na top lokaciji prema ocjeni gostiju (9.6), a moderno uređene jedinice pružaju potpunu udobnost s dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kupaonicom, potpuno namještenom kuhinjom i vlastitom terasom od 60 m2. Kućice su klimatizirane, posjeduju vlastito parking mjesto i sve terase imaju pogled na more, što je definitivno veliki plus.

Sve što vam treba za potpuno opuštanje

Objekt nudi bogate popratne sadržaje, što se posebno svidjelo parovima koji su lokaciju ocijenili s visokom ocjenom od 9.7 za boravak udvoje. Plaža je udaljena samo 100 metara, a u sklopu kampa nalazi se restoran, beach bar, slastičarna, vešeraj, teren za odbojku na pijesku, nogometno, tenisko i dječje igralište.

Što se gostima najviše svidjelo?

  • "Fantastičan pogled i predivna terasa... mir za dušu i tijelo." (Snježana, Hrvatska)
  • "Ranije sam dolazio ovdje, bio sam jako zadovoljan kompletnim ugođajem, iz tog razloga se rado vraćam i ponovno ću." (Milan, Bosna i Hercegovina)
  • "Prelijep pogled, blizina plaže, ljubaznost osoblja, a iznad svega mir i nezaboravan miris mora." (Natalija, Srbija)
  • "Predivan pogled na izlazak sunca, more i obzor. Jedinica ima sve što vam je potrebno, izuzetno čisto i lijepo. Topla dobrodošlica domaćice, bez komplikacija. Svaka preporuka." (Magdalena, Hrvatska)

Cijena?

Ljetni termini prilično su popunjeni, no ako se odlučite za nešto kasniji termin krajem kolovoza, tri noćenja za dvije osobe koštaju od 5.236,17 kn, a već početkom rujna cijena pada na 4.454,43 kn.

Pročitajte više