Muškarci, biste li nosili čipkaste bokserice? Ovaj brend ih ponosno nudi

Foto: fleurdumal.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LIJEPO žensko donje rublje, obogaćeno čipkom, mašnicama i drugim dodacima, trgovinama vlada već jako dugo. Osim toga, žensko donje rublje dostupno je u mnogo varijanti kako bi svaka žena mogla odabrati što joj najviše odgovara. Muškarci nisu te sreće, no i to se polako mijenja.

Donje rublje ili način života?

Primijetio je to i Stephen Powell koji je bio nezadovoljan ponudom neudobnog, sintetičkog donjeg rublja. Stephen, inače liječnik, u proljeće 2021. odlučio se upustiti u poduzetničke vode i omogućiti muškarcima da se osjećaju jednako samopouzdano i poželjno kao i žene kroz svoj brend donjeg rublja Classic Fella.

Fleur Du Mal je brend koji muškarcima nudi donje rublje od mekane i rastezljive čipke, klasičnih krojeva i pastelnih boja. Nije za svačiji džep, no provokativno donje rublje to rijetko i jest.

Muške čipkaste bokserice, Fleur Du Mal, 175 eura (1318.53 kn)
Pastelno donje rublje, Fleur Du Mal, 175 eura (1318.53 kn) 
Muške čipkaste gaćice, Fleur Du Mal, 150 eura (1130.17 kn)

>> Balenciaga u novoj kolekciji ima balerinke za muškarce. Koštaju 750 eura

Nisu stali na donjem rublju

Svilene pidžame i ogrtači također su dio luksuzne ponude za muškarce. Ovi komadi rađeni su od čiste svile, a odlikuje ih prepoznatljiv monogram Fleur Du Mal. 

Svileni ogrtač, Fleur Du Mal, 875 eura (6592.68 kn)  
Gornji dio pidžame, Fleur Du Mal, 435 eura (3277.50 kn) 

 

Pročitajte više