Na 20 minuta od Zagreba prodaje se lijepo uređena kuća s vrtom za 325.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla lijepo uređena kuća s vrtom u Velikoj Gorici, koja se prodaje za 325.000 eura. Kuća ima 220 kvadrata stambenog prostora, a vrt ima 590 kvadrata. Izgrađena je 1987. godine, a sastoji se od podruma, prizemlja, kata i potkrovlja. 

U oglasu je istaknuto da je kuća adaptirana 2020. godine kada su promijenjene instalacije, dodana toplinska izolacija fasade i PVC stolarija. 

Mogućnost dobivanja još jednog stana

U podrumu kuće nalaze se tri prostorije, od kojih jedna ima izlaz u garažu površine od 30 kvadrata. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom s izlazom na vanjsku terasu, uz pripadajuću spavaću sobu i kupaonicu.

Na katu kuće nalaze se tri sobe. U oglasu je naglašeno da jedna od ovih soba ima sve priključke za kuhinju pa postoji mogućnost dobivanja još jednog stana s dvije spavaće sobe, terasom i kupaonicom. Potkrovlje kuće se koristi kao spremišni prostor. 

Mirna ulica, u blizini sadržaja bitnog za život

Istaknuto je da se kuća nalazi u mirnoj ulici, udaljenoj dvije minute vožnje od trgovine Eurospin u Velikoj Gorici te u neposrednoj blizini vrtića, škola i budućeg kampusa nogometne reprezentacije.

Grijanje je centralno etažno na drvene pelete te su radijatori provedeni kroz sve sobe. Priključak za plin je također postavljen u kući. Kuća ima uporabnu i građevinsku dozvolu.

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više