Na "aplikaciji" kretanje cijena dodano sedam novih trgovina. Evo kojih

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA STRANICI Ministarstva "Kretanje cijena" danas su se pojavile nove trgovine i artikli pa se uz Konzum, KTC i Tommy, sada na toj stranici mogu pratiti i cijene iz sljedećih trgovina: Kaufland, Lidl, Narodni trgovački lanac, Mlin i pekare, Plodine, Spar i Studenac. Tako se sada mogu pratiti cijene iz ukupno deset trgovačkih lanaca za 365 artikala. 

No osim te izmjene, stranica je i dalje ista kao i kad smo je prvi put isprobali, i dalje nije pregledna ni pretjerano korisna za jednostavno planiranje povoljnije kupovine. Kategorije su i dalje proizvodi, nema mogućnosti filtriranja rezultata i nije user-friendly.

Podsjećamo, Ministarstvo gospodarstva je jučer najavilo da će od danas, 24. ožujka, na stanici "Kretanje cijena" dodati nove cijene iz ostalih 7 velikih trgovačkih lanaca za 365 artikala, koji se prate na stranici. "Unosom novih podataka na web stranicu dodatno će se osnažiti postojeća 'bijela lista' trgovaca koja će sada biti potpunija te će se cijene u trgovačkim lancima moći lakše i kvalitetnije uspoređivati", priopćili su.

Kako to sada izgleda, možete vidjeti ovdje

Pročitajte više