Na Index Oglasima našli smo komplet knjiga Harry Potter u izdanju Algoritma

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX OGLASIMA naišli smo na komplet knjiga Harry Potter u tvrdom uvezu, koji se prodaje po cijeni od 400 eura (3014 kn). Radi se o vrlo traženom Algoritmovom izdanju ovih popularnih knjiga. No osim tvrdog uveza, našli smo i komplet u mekom uvezu, koji je povoljniji.

Komplet knjiga Harry Potter tvrdi uvez 

Cijena: 400 € ~ 3.014 kn

U oglasu je navedeno da su knjige u dobrom stanju, osim Plamenog pehara, i da se u njima ne nalaze posvete. Kao što smo i naveli, cijena kompleta je 400 eura, a sadrži sedam knjiga.

Oglas možete vidjeti ovdje.


Komplet knjiga Harry Potter meki uvez 

Cijena: 110 € ~ 829 kn

Osim tvrdog uveza, našli smo i oglas za komplet knjiga Harry Potter mekog uveza, a naslovi koji se nalaze u kompletu su: Harry Potter i kamen mudraca, Harry Potter i odaja tajni, Harry Potter i zatočenik Azkabana, Harry Potter i plameni pehar, Harry Potter i Red feniksa, Harry Potter i Princ miješane krvi i Harry Potter i darovi smrti.

U oglasu ističu da su knjige u izdanju Algoritma, u dobrom stanju i da se mogu vidjeti prije kupovine. Ne prodaju se zasebno, a cijena kompleta je 110 eura. 

Oglas možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više