"Najcool nakit ikad": Ovaj prsten iz 2017. još uvijek je mnogima predmet žudnje

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAMBURGER prsten iz 2017. godine i dalje očarava mnoge ljubitelje nakita, iako su prošle godine od njegovog lansiranja. Popularnost mu ne jenjava, što govori o njegovoj istinskoj vrijednosti i privlačnosti.

Ovaj predivni komad nakita stvorila je nadarena dizajnerica nakita iz New Yorka Nadine Goshn. Veggie Burger prsten sastoji se od šest prstenova od 18-karatnog ružičastog zlata koji se mogu složiti jedan na drugi. Inspiriran vegetarijanskim hamburgerom, prsten je ukrašen dijamantima i rubinima kako bi simulirao svaki sloj klasičnog burgera.

Gornje pecivo prstena ukrašeno je dijamantima, dok su rubini postavljeni kao detalji "kečapa". Sloj luka izrađen je od ljubičastih dijamanata, dok je sloj zelene salate ukrašen tsavorit granatima. Donji dio prstena okružen je žutim safirima koji podsjećaju na senf. 

U ponudi se također nalazi klasični Hamburger prsten, sastavljen od 7 kolutića koji predstavljaju sve slojeve klasičnog hamburgera, od gornjeg peciva s detaljem sezama, preko slojeva kečapa, topljenog sira, pljeskavice, zelene salate, luka i paradajza, do donjeg peciva s detaljem senfa. Svi ti dijelovi prstena mogu se nositi zasebno, pružajući raznolikost i fleksibilnost u izboru stila.

@lorihirshleifer The best burger comes with jewels! 😉 #nadinegoubran #burger #jewelryhaul ♬ original sound - lorihirshleifer

I dalje izaziva oduševljenje

Komentari na društvenim mrežama jasno pokazuju da ovaj prsten i dalje izaziva oduševljenje među ljudima i ostaje poželjan unatoč visokoj cijeni od 19.244.37 eura: "Opsjednuta sam ovim prstenom već godinama, tako je dobar","Nikad mi ništa više nije trebalo od ovog", "Ovo je najcool stvar koju sam ikad vidjela."

Njezine radove, uključujući prsten, možete pogledati ovdje.

Pročitajte više