Napokon je poznato kada u prodaju stižu "tenisice godine"

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČINI nam se kao da je prošla cijela jedna vječnost otkako su se prvi obrisi tenisica Crocs Juniper pojavili na društvenim mrežama. Kreativni direktor marke Salehe Bembury, koji je prvi dao naslutiti da stižu nove tenisice, posljednjih je mjeseci redovito zadirkivao objavljujući fotografije para. Tenisice su izazvale apsolutno ludilo među pratiteljima, a mnogi su pisali da jedva čekaju kupiti ih te da se radi o tenisicama godine.

Molbe mnogih uskoro će biti uslišene jer je Bembury otkrio datum lansiranja. Podijelio je fotografiju tenisica na jumbo plakatu, ističući datum - 30. svibnja. Osim toga, nije rekao gdje će se tenisice moći kupiti niti je otkrio cijenu. No, vjerujemo da će se i to uskoro doznati.

Ispod objave zaredalo se mnoštvo komentara, uglavnom onih koji su izrazili oduševljenje što će se tenisice napokon naći u prodaji. 

"Alarm je postavljen, ovo se ne propušta", "Napokon", "Ako postoje cipele koje mi trebaju ove godine, to su ove!", "Jedva čekam da ih isprobam", "Nadam se da će ih biti dovoljno za sve nas", "Hvala ti", "Hvala Bogu", "Bilo je i vrijeme", "Ne mogu dočekati", "Tenisica godine", samo su neki od njih.

Salehe je nagovijestio dolazak ovih tenisica još prošle godine

Podsjećamo, Salehe Bembury prvi je put obavijestio javnost o Crocs Juniper tenisicama još u studenom prošle godine, objavivši fotografiju potplata na svom Instagram profilu. Tek u siječnju ove godine otkrio je kako tenisice zapravo izgledaju.

Kasnije tog mjeseca dizajner je predstavio još jednu varijantu boje, pored već poznate breskvaste sa zelenim potplatom. Tada je otkrio Juniper tenisicu s plavim gornjim dijelom i upečatljivim narančastim potplatom.

U veljači ove godine Salehe Bembury je ponovno na Instagramu podsjetio svoje pratitelje na Juniper tenisice, ali bez detalja o njihovom dolasku u trgovine. Mnogi su mu tada napisali da ih već predugo zadirkuje i da je vrijeme da tenisice konačno dođu u prodaju, što će se sada i dogoditi.

Pročitajte više