Napravljen prvi pseći krevet u ljudskoj veličini. Pogledajte kako izgleda

Foto: weareplufl.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO STE SE ikada ulovili kako sa zavišću gledate u psa izvaljenog u psećem krevetu i mislite na to koliko mu dobro mora biti, konačno imate priliku iz prve ruke isprobati pravi odmor sa sve četiri u zraku. Naime, u prodaju su nedavno pušteni pseći kreveti za ljude.

@weareplufl WHAT DO UNIVERSITY STUDENTS THINK OF THE PLUFL? WATCH THE VIDEO AND SEE… #humandogbed #plufl #interview #students ♬ original sound - weareplufl

Osim što izgleda atraktivno i udobno, krevet je dizajniran tako da potiče osjećaj sigurnosti, što pruža olakšanje onima koji imaju ADHD, stres i probleme povezane s tjeskobom. Krevet je napravljen od ortopedske memorijske pjene presvučene umjetnim krznom. Najbolje je što je u rubu jastuka predviđeno mjesto u koje se mogu ugurati ruke i stopala.

Savršen je za drijemanje ili igru s mačkom ili psom, ali i za učenje, čitanje i gledanje TV-a. Američka tvrtka Plufl ideju o ovakvom krevetu pokrenula je na Kickstarteru u travnju prošle godine, a umjesto predviđenih 25.000 dolara, prikupili su čak 290.657 dolara.

Krevet je dostupan u više boja, a cijena mu je 499 $ (464.30 € / 3498.26 kn). Možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više