Apivita i dr. Brandt: Našli smo popularne proizvode za njegu kože i kose na popustu

Foto: Promo/sve.hr/drbrandtskincare.com/apivita.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NJEGA kože, kose i vlasišta je iznimno bitna, a pronalazak dobrih i kvalitetnih proizvoda koji vam odgovaraju nije uvijek lagan i ponekada zna biti skup proces.

No pronašli smo popularne Apivita i dr. Brandt proizvode na dobrom popustu na stranici sve.hr, i to 20 % na Apivitin asortiman kada naručite iznad 50 kuna njihovih proizvoda, a 30 % popusta na dr. Brandt asortiman za kupnju iznad 200 kuna. Obje navedene akcije vrijede do 20. 11. 

Ovo je idealna prilika za isprobati skuplje proizvode ili pak obnoviti zalihe, ako su vam proizvodi ovih brendova među omiljenima. 

Apivita

Apivita je prirodna kozmetika osnovana 1979. godine u Ateni, a pokrenula su je dva farmaceuta. Prijevod njezina imena znači život pčele, a ovaj brend nudi učinkovite prirodne proizvode za ljepotu lica, tijela i kose. Kao što im i ime navodi, odnosno njegov prijevod, njihove formule su obogaćene ključnim sastojcima dobivenim od pčelinjih proizvoda i ljekovitih biljaka s dodanom vrijednošću. 

Apivita je vjerojatno većini najpoznatija po svojim balzamima za usne, ali u asortimanu imaju još odličnih proizvoda koji su vrijedni pažnje. 

Apivita Express Beauty Maska za lice zaglađivanje i učvršćivanje linija, cijena je 39.90 kn (5.70 €)

Express Beauty maska za lice s grožđem namijenjena je svim tipovima kože. Grožđe je bogato hranjivim elementima, pruža trenutni antioksidativni učinak te pomlađuje kožu lica. Ulje grožđa pomaže reducirati bore te podiže konture lica.

Eterično ulje pačulija regenerira zrelu kožu, a koenzim Q10, vitamin E, hijaluronska kiselina i pantenol održavaju optimalnu razinu hidratizacije i vraćaju koži lica elastičnost.

Apivita set 2022 krema ruke jasmin + lip balm crni ribizl, cijena je 99 kn (14.14 €)

Ovaj set uključuje hidratantna kremu za ruke s jasminom i propolisom i balzam za usne s crnim ribizlom koji usnama pruža intenzivnu hidrataciju. 

Apivita muški tonik šampon, 127.90 kn (18.27 €)

Apivitin muški tonik šampon s pasjim trnom i ružmarinom namijenjen je njezi, jačanju i revitalizaciji kose, a sadrži 89 % prirodnih sastojaka. 

Preporučuje se onima koji se bore s gubitkom kose jer njegova formula pomaže u regulaciji sebuma, poboljšava mikro-cirkulaciju vlasišta i podupire rast kose. 

Apivita hidratantni regenerator za sve tipove kose, 127.33 kn (18.19 €)

Apivitin hidratantni regenerator namijenjen je svim tipovima kose, a u sebi sadrži i hijaluronsku kiselinu i aloe veru. Ovi sastojci pomažu balansirati razinu sebuma vlasišta, hidratiziraju kosu i regeneriraju oštećene vrhove. 

Apivita krema za ruke za intenzivnu hidrataciju, 74.90 kn (10.70 €)

Apivitina krema za ruke u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu i med te je namijenjena intenzivnoj zaštiti ruku. Ona održava razinu prirodne hidratacije, ali istovremeno njeguje i štiti kožu. 

Apivita Wine Elixir krema lagane teksture protiv bora i za učvršćivanje kože lica, 339 kn (48.43 €)

Wine Elixir krema je lagane teksture, a namijenjena je za učvršćivanje kože lica. Idealna je zreliju kožu.


dr. Brandt 

dr. Brandt liniju proizvoda osnovao je 1995. godine dr. Fredric Brandt, vizionar u svijetu kozmetičke dermatologije i dermatolog slavnih klijenata, uključujući Madonnu, Gwyneth Paltrow, Kelly Ripu, Donnu Karan i Calvina Kleina.

Zajedno sa svojim timom, dr. Brandt je razvio liniju proizvoda za njegu kože dizajniranih da oponašaju učinke injekcija, a linija proizvoda Needles No More im je upravo i najprodavanija.

Evo koje smo proizvode izdvojili.

Dr. Brandt Pores No More Pore Refiner Primer, 413.90 kn (59.13 €)

Ovaj primer je jedan od kultnih proizvoda dr. Brandta koji zbog inovativne formule apsorbira višak masnoće, matira lice, smanjuje proširene pore, zaglađuje bore i nepravilnosti i čini kožu podatnom. 

Dr. Brandt maska za lice s kisikom, 669.50 kn (95.64 €)

dr. Brandt maska uspješno briše znakove umora i koža dobiva volumen, glatkoću i blistavost. U dodiru s kožom poprima pjenastu teksturu te osigurava trenutnu oksidaciju. 

Dr. Brandt krema protiv podbuhlosti i tamnih podočnjaka, 345.90 kn (49.41 €)

Ovaj proizvod minimalizira vrećice ispod oka, natečenost i tamne krugove te pruža odmoran izgled. 

Dr. Brandt krema za lice s hijaluronskom kiselinom, 564.90 kn (80.70 €)

Krema za lice s hijaluronskom kiselinom daje koži volumen i ciljano djeluje na područja lica na kojima se naziru znakovi gubitka elastičnosti i kolagena.

Pročitajte više