Našli smo Dash tekuće deterdžente za rublje po cijeni od 30 kuna

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA smo u subotu, u zadnji tren, obavljali nabavu hrane, za oko nam je zapela odlična akcija u Konzum trgovini u Zagrebu.

Naime, snizili su cijene Dash tekućih deterdženata za više od 60 posto povodom izlaska iz asortimana ovog pakiranja, a ponuda vrijedi u svim većim Konzum trgovinama do isteka zaliha. 

Na ovom popustu se tako može naći tekući Dash Salva Colore, za 47 pranja, po cijeni od 30 kuna (3.98 eura) i duo pakiranje Dash Classico deterdženta, za 2 x 21, odnosno 2 x 33 pranja, isto po cijeni od 30 kuna (3.98 eura). 

Inače, redovna cijena Dash Salva Colore deterdženta od 2.585 litara za 47 pranja je između 80 i 90 kuna, ovisno o trgovini. Dok se Dash Classico duo pakiranje prodavao po cijeni od 80 kuna za manje pakiranje, a veće po cijeni od 90 kuna. 

Sada kada se u utorak ponovno trgovine otvore, znate gdje treba ići po zalihu tekućih deterdženata po zaista dobroj cijeni ako se želite opskrbiti. 

Pročitajte više