Našli smo jeftinije verzije popularne Laneige maske za usne koje su jednako dobre

Foto: makeup.hr//hr.iherb.com/dm.hr/laneige.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POVREMENO se pojavi proizvod za usne koji promijeni pravila igre. Pedesetih godina to je bio Revlonov ruž Cherries in the Snow. U 1970-ima su svi nosili Bonne Bell Lip Smackers. No, danas je neizostavan Laneige Lip Sleeping Mask, omiljeni K-beauty proizvod koji je osvojio mnoga srca i noćne ormariće.

Laneige Lip Sleeping Mask se ističe zbog svoje jedinstvene formule. Njezina nevjerojatno mekana i satenska tekstura pruža intenzivnu hidrataciju i njegu usnama. Dodatni bonus su raznolike opcije okusa.

No cijena od 21 eura (158.22 kn) za tako malu količinu proizvoda mogla bi mnogima predstavljati problem. Ako želite uštedjeti, ali i dalje uživati u luksuzu Laneigeovog balzama za usne, ne brinite, našli smo alternative koje mnogi smatraju jednako kvalitetnima kao i original.

Frudia Hydrating Blueberry Honey Lip Balm, cijena je 8 € (60.28 kn)

Kao i Laneige, Frudia je popularni korejski brend za njegu kože koji koristi botaničke ekstrakte za poboljšanje učinkovitosti svojih proizvoda. Fokusirajući se na snagu voća, Frudia Lip Honey Blueberry balzam za usne uključuje ekstrakte Jeju borovnice s otoka Jeju u Južnoj Koreji, koja je bogata antioksidansima.

Care:Nel, Lip Night Mask, Berry, 23 g, cijena je 16.17 € (121.83 kn)

Ako želite proizvod za usne koji je gotovo identičan Laneigeu u svim aspektima, ne trebate tražiti dalje od Care:nel Lip Sleeping maske. Ovaj korejski brend za njegu kože potpuno je cruelty-free, a njihova Lip Sleeping Mask pruža jednu od najboljih alternativa Laneigeu. Recenzenti tvrde da ne samo da izgleda vrlo slično Laneige Lip Sleeping Mask već i ima isti učinak.

essence lip care Jelly Sleeping maska za usne, 8 g, cijena je 3.10 € (23.36 kn)

Essence Lip Care Jelly Sleeping Mask je tretman za usne koji njeguje suhe i ispucale usne. Sadrži shea maslac, vitamin E i hijaluronsku kiselinu, čineći usne gipkima i mekanima. TikTok korisnici jednoglasno potvrđuju da je ova maska izvrsna i pristupačna zamjena za Laneige.

Pročitajte više