Našli smo najslađe zimske papuče. Cijena im je snižena za 50%

Foto: aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO svi u ormaru imaju zimske papuče, ako ne i nekoliko pari. Najbitnije je da dobro griju, ali jednako tako je bitno i da su lijepe. No najbolje je ako su u obliku bucmastog zeca i dolaze u nekoliko boja. Ako se slažete s nama, onda će vas razveseliti da smo upravo takve našli na 50% popusta. 

Pufaste šlape sa zečjim ušima

Ove pufaste šlape imaju debelo krzno oko gležnjeva i velike pompone na prednjem dijelu ukrašene zečjim ušima. Djeluju mekano i udobno, a posebno nam se sviđa povišeni dio oko gležnja koji onemogućava ispadanje pri hodanju. Dolaze u pet boja i to smeđoj, crnoj, sivoj, nježno ružičastoj i kričavo ružičastoj. 

U njima sigurno nije hladno i presladak dizajn je dodatan bonus, ali i odlična cijena na popustu pa možete sebe počastiti i s dva para ako ste neodlučni oko boje ili pak jedan par uzeti nekome za poklon, možda za Valentinovo? Cijena im trenutno iznosi 10.60 € (78.19 kn), dostupne su u veličinama 36-37, 38-39 i 40-41, a možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više