Našli smo novu društvenu igru za parove idealnu za Valentinovo

Foto: slovapisupricu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO još uvijek mozgate kako provesti Valentinovo s voljenom osobom i u potrazi ste za idejama, našli smo odličnu društvenu igru koja bi mogla biti idealno rješenje. Radi se o novoj igri Srcopol domaćeg brenda Slova pišu priču. 

Ova društvena igra kreirana je posebno za parove, a potiče bliskost i komunikaciju između partnera i donosi puno smijeha i nezaboravnih trenutaka, navode na službenoj stranici. 

Istina ili izazov

U paketu dolaze ploča za igru, dvije figurice, 25 kartica izazov, 25 kartica istina, kockice i pravila igre. Prolazeći kroz niz zabavnih polja igrači odgovaraju na škakljiva pitanja, izvode izazove, piju piće ili izvlače kartice istina/izazov. Osim toga, tu su i četiri polja s QR kodom iza kojeg se kriju dodatni izazovi.

"Bilo da ste tek na početku veze ili ne, Srcopol će vam omogućiti sate i sate zabave", stoji u opisu igre. Uz to, Srcopol je praktično izdanje pakirano u maloj kutiji tako da ga uvijek možete nositi sa sobom. 

Cijena igre je 21 € (158.40 kn), a više informacija možete vidjeti ovdje

Pročitajte više