Našli smo poklone tako dobre da ćete ih htjeti zadržati samo za sebe

Foto: dm.hr/Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: dm Hrvatska

BLIŽI se, po mnogima, najljepši period godine - vrijeme kada uživamo u blagdanskoj atmosferi, ukrašavamo dom, osmišljavamo recepte za kolače te tražimo prigodne poklone za najmilije. Nema ništa ljepše nego prošetati ukrašenim ulicama, razgledati podjednako lijepo uređene izloge trgovina, ali i uživati u dobroj hrani, filmovima, božićnim pjesmama i domu uređenom u božićnom ruhu. 

No uz blagdane i zimski period u godini vežemo i druženje s obitelji i najmilijima. Mnogi vole razveseliti najdraže osobe u svom životu prigodnim poklonom pod borom, a mi smo našli tako dobre da ćete ih htjeti zadržati za sebe. 

Novi dm-ov katalog donosi pregršt opcija kada su u pitanju pokloni, ali i još mnogo toga. Tako se u novom katalogu, koji vrijedi od 16. 11. do kraja mjeseca, mogu pronaći i parfemi, razna dekorativna i preparativna kozmetika, božićni ukrasi, kape, šalovi i čarape, ukusni zalogaji... po povoljnim cijenama.

Osim toga na kraju novog dm-ovog kataloga kriju se i svima već dobro poznati: cjenovni bombon, eKuponi i hit lista bodova pa se može i dobro uštedjeti ovoga mjeseca. No krenimo prvo s poklonima jer vjerujemo da vas oni najviše zanimaju, a dm zaista ima raznoliku ponudu pa ćete s lakoćom pronaći onaj koji tražite. 

Najljepši pokloni 

Adventski kalendari idealan su poklon onima koji vole isprobavati nove proizvode. Oni iza više od 20 vratašca skrivaju razne proizvode manje veličine, a iz dm-ove ponude izdvojili smo dva s kozmetikom i jedan s mliječnim čokoladicama božićnog motiva.

Osim njih, vrijedi baciti oko i na razne poklon-pakete koji se isto mogu pronaći u prodavaonicama dm-a. Mimo toga, istaknuli smo i još neke druge zgodne opcije poklona kojima ćete izmamiti osmijeh na lice dragoj osobi.

  • s.Oliver Selection Intense woman poklon-paket, 24.90 eura (187.61 kn)
  • Max Factor poklon-paket, 19.90 eura (149.94 kn)
  • Magic Studio poklon-paket, 7.95 eura (59.90 kn)
  • La Rive Vanilla Touch poklon-paket, 12.90 eura (97.20 kn)

Nemojte zaboraviti na slatko

Kada budete pakirali poklone, svakako nemojte zaboraviti dodati nešto slatko. Tome se gotovo svi razvesele, i veliki i mali. Niže smo izdvojili dva ograničena izdanja pa požurite jer smo sigurni da će brzo nestati s polica prodavaonica dm-a


Zimski modni dodaci

Iako zimi mnogi većinu vremena provedu u zatvorenom i na toplom, za one trenutke kada se izađe van, na niže temperature, treba imati zgodan šal, kapu i rukavice. U dm-u se može naći pregršt lijepih opcija, izdvojili smo svoje favorite niže. Također, ovi modni dodaci mogu biti i lijepi poklon. 


Efektan nakit po pristupačnoj cijeni

Ovaj period u godini poznat je i po mnogim blagdanskim partyjima, od onih poslovnih do privatnih. Uz lijepu haljinu, suknju ili neku drugu modnu kombinaciju, nakit je obavezan modni dodatak koji će istu podignuti na višu razinu i dati joj onaj završni štih. Izdvojili smo lijepe komade nakita koji se mogu pronaći u dm-u po pristupačnim cijenama. 

  • Ivančica Pahor ogrlica i naušnice, set, 13.26 eura (99.91 kn)
  • Accessoires narukvica, 6.50 eura (48.97 kn)
  • Accessoires naušnice, 4.95 eura (37.30 kn)

Odlična ušteda u dm-u

I na kraju izdvajamo odlične dm uštede, a koje dolaze s novim dm-ovim katalogom: cjenovni bombon, e-Kuponi i hit lista bodova.

Cjenovni bombon

Evo kakve se 2 + 1 gratis promocije mogu pronaći na dm-ovim policama do kraja mjeseca. 

eKuponi

Prije nego što im se posvetimo, samo napomena - eKupone je potrebno prethodno aktivirati u aplikaciji 'Moj dm' ili na stranici dm.hr. Evo koji su trenutno aktualni:

Hit lista bodova

I posljednju izdvajamo hit listu bodova. Prilikom kupnje 2 ili više proizvoda istog brenda, možete dobiti 30 puta više bodova. Evo i kojih brendova:

Sadržaj donose Index i dm Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više