Našli smo savršene poklone koji vam neće napraviti rupu u novčaniku

Foto: amazon.de/theshop.hr/harissa.hr/emmezeta.hr/sapunoteka.com/xxxlesnina.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOŠLO je vrijeme darivanja ne samo među obiteljima već i među kolegama. Stiglo je Secret Santa doba, a mnogi muku muče s poklonima koji dolaze s određenim budžetom. Stoga smo za sve vas, ali i za one koji bez obzira na doba godine maksimalno štede, izdvojili prijedloge poklona na koje nećete izdvojiti više od 20 eura.

Na poslu i na mreži

U ovom digitalnom dobu svi imamo veliku količinu lozinki koje je lako zaboraviti. Neki koriste istu lozinku za sve, što sa sigurnosne strane nije dobra ideja. No, kako ih sve upamtiti? Tako da ih zapišete. Ovaj rokovnik ima nekoliko kategorija uz koje nema šanse da ćete zaboraviti svoje korisničko ime, lozinku ili pak odgovor na sigurnosno pitanje, i to jednostavno zato što je sve na jednom mjestu.

Rokovnik za šifre, Amazon, 8.49 eura (63.96 kn)

A ako osoba koju darujete radi hibridno, dobra torba za laptop bit će joj od neprocjenjive vrijednosti. Osim prostora za laptop do 16 inča, ima i džep za punjač, miš, mobitel i sve druge gadgete koji će joj trebati.

Torba za laptop, Emmezeta, 17.99 eura (135.55 kn)

Za piće u pokretu nema boljeg izbora od prijenosne čaše. Ova će termosica držati kavu ili čaj zagrijanima, zaštitit će napitak od prolijevanja, a zahvaljujući gumi, neće ispasti iz ruke. Sigurno znate barem jednu osobu kojoj ovako nešto stvarno treba.

Prijenosna šalica, Emmezeta, 10.62 eura (80.02 kn)

Malo igre nikome ne škodi

Šah je uvijek popularan, a posjedovati set za šah uvijek dobro dođe, kako za vježbanje vlastitih moždanih vijuga tako i za druženje. Ovaj set za šah i backgammon sastoji se od sklopive drvene kutije dimenzija 29x29x2.3 cm.

Set za šah i backgammon, The Shop, 13.95 eura (105.11 kn)

Volite li kartaške igre? Bicycle je brend poznat svim ljubiteljima kartaških igara, kao i kolekcionarima koje će oduševiti ovo izdanje Bicycle karti. Karte iz Metalluxe kolekcije tiskane su s pravim metalom kako bi postigle blistav sjaj, a dostupne su u plavoj i crvenoj boji.

Bicycle Metalluxe špil karata, The Shop, 15.95 eura (120.18 kn)

Lego kocke i Minecraft zvuče kao par iz snova, vjerojatno zato što to i jesu. Ovaj set uključuje pekaru, farmu, tri figurice i kozu, a trenutno je dostupan po sniženoj cijeni. Set je za nekoliko eura moguće i nadograditi dodatnim figuricama.

Lego Minecraft set, Amazon, snižena cijena je 16.95 eura (127.70 kn)

Za one koji puno vremena provode u kuhinji

Bilo da osoba koju darujete puno kuha ili pak puno jede i pije, svakako će cijeniti dodatke za kuhinju. Aparat za kavu odličan je poklon za svakog ljubitelja kave, a možete birati jednu od tri diskretne boje.

Kuhalo za kavu, Emmezeta, 19.91 eura (150.01 kn)

Ovaj komplet za sol i papar dolazi u obliku šalice.

Set za sol i papar, Emmezeta, 11.81 euro (88.98 eura)

Svi ljubitelji čaja i božićnog ugođaja bez sumnje će cijeniti voćni čaj Baked Apple koji je izrađen s namjerom da već svojim mirisom probudi blagdansko raspoloženje. Jabuka, bobice bazge, cimet i badem i klinčić odvest će vas u posve novi svijet.

Voćni čaj 250 g, Harissa, 17.59 eura (132.53 kn)

Za njegu i ljepotu

Ovaj set za njegu sve je što ikome treba. Sadrži dva sapuna, losion za tijelo i eterično ulje naranče. U prijevodu, sadrži sve što je potrebno za dobru kupku, njegu i ugođaj u domu, a sve vam je to osigurao domaći brend Sapunoteka.

Paket Bumbarov let, Sapunoteka, 15.93 eura (120.02 kn)

Ovaj komplet sadrži tri highlightera, u bijeloj, ružičastoj i brončanoj boji. Highlighteri dolaze u jednostavnom pakiranju sa spužvastim aplikatorom za jednostavnije nanošenje, a može se koristiti na licu i na tijelu. Tekstura je lagana i nije ljepljiva.

Set highlightera za lice i tijelo, Amazon, 14.99 eura (112.94 kn)

Savršeno za topao dom

Ukrasni jastuci odlični su za brzo i jednostavno uređenje doma, a jastučić sa sobom odličan je za unošenje blagdanskog ugođaja u svaki dom.

Ukrasni jastuk, Emmezeta, 9.29 eura (70 kn)

A fotografije voljenih osoba nešto su što gotovo svi vole imati u svojem domu. Set od četiri okvira za fotografije različite veličine odličan je poklon za obiteljske osobe, kao i one koji rado dijele fotografije sa svojih putovanja ili druženja s prijateljima.

Okviri za slike, Lesnina, 7.89 eura (59.45 kn)

Za zabavu u pokretu ili za moderno uređen dom, prijenosni Bluetooth zvučnik odlična je opcija. Ovaj povoljan zvučnik svijetli u više boja, a baterija traje između 8 i 14 sati rada. Jamči sjajnu kvalitetu zvuka, bilo da slušate glazbu ili obavljate telefonski poziv.

Prijenosni Bluetooth zvučnik, Amazon, snižena cijena je 19.99 eura (150.61 kn)

Pročitajte više