Našli smo viseće ljuljačke na dobrom sniženju. Pogledajte ponudu

Foto: emmezeta.hr/bonami.hr/xxxlesnina.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VISEĆE fotelje ili ljuljačke postoje još od 60-ih, a mnogima su idealno, začahureno mjesto za odmaranje u toplijim mjesecima. Mogu se smjestiti na balkon ili u vrt, a većina ovih fotelja dolazi s teškim metalnim stalkom koji ih drži na mjestu. Pregledali smo ponudu trgovina u potrazi za ovim ultimativnim komadom za odmor i uživanje u vanjskom prostoru te izdvojili one koje su nam se svidjele a da im je cijena snižena.

Prvu viseću fotelju koju izdvajamo našli smo u Lesnini na sniženju, i to od brenda Ambia Garden. Ima metalni okvir crne boje, dok su jastuci sivi. Tu je i filigranska plastična mreža u crnoj boji. Može se smjestiti u vrt ili na terasu. Maksimalna opteretivost joj je 120 kila, a cijena joj je snižena za 32%.

Ambia Garden viseća fotelja, cijena na sniženju je 169 € (1273.33 kn)

U Emmezeti smo našli nekoliko visećih fotelja koje su nam se svidjele, a koje su trenutno na dobrom popustu. Prva je Easy viseća ljuljačka, ima metalnu konstrukciju, umjetni ratan i jastuke svijetlo sive boje. Cijena joj je snižena za 35%.

Easy viseća ljuljačka, cijena na sniženju je 198.42 € (1495 kn)

Calla viseća ljuljačka sive je boje, isto ima metalnu konstrukciju, umjetni ratan i svijetlo sive jastuke. Nosivost ljuljačke je do 110 kila. Cijena joj je snižena za 35%.

Calla viseća ljuljačka, cijena na sniženju je 232.93 €(1755.01 kn)​​​​​

Cocoon II viseća ljuljačka ima kombinaciju smeđeg umjetnog ratana i svijetlo zelenih jastuka. Isto ima metalnu konstrukciju, a nosivost joj je maksimalno do 100 kila. Cijena joj je snižena za 35%.

Cocoon II viseća ljuljačka, cijena na sniženju je 198.42 € (1495 kn)

U internetskoj trgovini Bonami isto smo našli nekoliko modela visećih fotelja na sniženju. Svidjela su nam se dva modela. Prvi je krem bijeli od umjernog ratana. Nosivost fotelje je 120 kila, a cijena joj je snižena za 33%.

Bonami Selection Noela viseća fotelja, cijena na sniženju je 289 € (2177.47 kn)

Posljednja viseća fotelja koju izdvajamo dolazi bez konstrukcije i namijenjena je za vješanje. Crne je boje, od umjetnog je ratana i ima sive jastuke. Nosivost joj je 120 kila i cijena joj je snižena za 56%.

Le Bonom Mila viseća fotelja, cijena na sniženju je 209 € (1574.71 kn)

Pročitajte više