Natikače za hrčke iz nove Shein kolekcije potaknule raspravu na Twitteru

Foto: shein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MODNI brend Shein lansirao je kolekciju odjeće i modnih dodataka za hrčke. U kolekciji se nalaze predmeti mini veličine prikladne za ta mala krznena bića, poput sunčanih naočala, kapa i džempera. Osim toga, u ponudi se mogu pronaći i kolica za kupovinu, stolica za hranjenje i viseća mreža za izležavanje. 

Pokrivalo za glavu hrčka, 3.75 € (28.25 kn)
Džemper za hrčka, 2.75 € (20.72 kn)
Viseća mreža za hrčke u obliku banane, 3.25 € (24.48 kn)

Nadalje, u ponudi imaju i veće artikle poput kaveza, većih drvenih igračaka, labirinta i sl. Cijene artikala u kolekciji za hrčke se kreću od 0.75 eura (5.65 kn) za naočale do 37.25 eura (280.66 kn) za kavez. 

Kolica za kupovinu za hrčka, od 3.75 € (28.25 kn)
Naočale za zamorce, 1 € (7.53 kn)
Natikače za hrčke, 2.25 € (16.95 kn)

Ekipa na Twitteru podijeljenog je mišljenja oko ove kolekcije. Posebnu pozornost su dobile natikače na fotografiji iznad. "Tako su slatke, jedva čekam da ih obujem svom ježu", napisala je jedna korisnica Twittera. "Preslatko, sviđaju mi se", dodao je drugi, dok je treći napisao: "Malo su velike za mog patuljastog hrčka, ali slatka novost."

"Shein je službeno izgubio razum", "Ponekad odem na Shein stranicu samo da vidim ludosti u odjeljku za kućne ljubimce i ovaj put nisam se razočarao", "Shein je ovaj put otišao predaleko, s jebenim natikačama za hrčke. Doslovno se gubim sada", glase oni negativni. 

Pročitajte više