"Ne mogu bez nje": TikTok je opsjednut ovom SPF kremom koja se pretvara u puder

Foto/Screenshot: TikTok/colorescience.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU ljepote i njege kože jedan proizvod zaludio je društvene mreže u posljednje vrijeme. Radi se o proizvodu brenda Colorescience prilično dugačkog imena - Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex SPF 50. To je zapravo lagana tonirana mineralna krema za zaštitu od sunca.

No razlog zbog kojeg posvuda iskače, pa tako i po našem TikTok feedu, jest to što se gotovo savršeno stapa s bojom kože mnogih žena. Marka to objašnjava inovativnim pigmentima željeznog oksida "koji se aktiviraju na vrhovima prstiju kako bi pružili dodatnu pokrivenost boje koja se prilagođava tonu s demi-mat završnim slojem".

"Ovo je promijenilo moj život"

@tatlafata This @Colorescience ♬ Almost In Your Arms (From The Film Houseboat) - Sofia Loren
@sanjureddyyyy the best tinted sunscreen that i’ve tried #sunscreentok #tintedsunscreens #browngirlyfriendly #pocsunscreen #skincaremusthaves2022 #besttintedmoisturizer #skincaretipsforyou #browngirlskincare #musthaveproducts #skincarelovers #spf50sunscreen #tintedspfjourney #amazonfinds2022 ♬ Sirtaki (Zorba the Geek) - LucasGitanoFamily
@jordyn_wood Reply to @twowhotravel Colorescience face shield SPF has always been a go-to for me but this flex is 🤩😍 #spf #nomakeup #freshface #skincare #routine ♬ Why Are There Boundaries - FKJ

"Ovo je promijenilo moj život", "Opsjednuta sam", "Wow", "Izgleda odlično", "Izgleda tako dobro", "Ne mogu bez nje", "Da, najbolja je", "Odmah sam je kupila", neki su od komentara. Valja imati na umu da je najviše hvale oni sa svijetlom do srednje tamnom kožom, dok oni s tamnom kožom kažu da im je najtamnija nijansa ipak presvijetla. 

Dolazi u četiri nijanse

Na web stranici marke formula ove kreme je opisana kao hidratantna s patentiranom tehnologijom EnviroScreen, što znači "sveobuhvatnu obranu od UVA/UVB, plavog svjetla, onečišćenja i infracrvenog zračenja, u kombinaciji s naprednim antioksidansima i hranjivim, hidratantnim sastojcima za dugotrajno zdravu kožu".

Dolazi u četiri nijanse - fair, medium, tan i deep, a 50 ml košta 49 dolara na službenoj stranici. Mi smo je našli u ponudi estetskog centra Nevia po cijeni od 60 eura (452.07 kn), a možete je vidjeti ovdje

Pročitajte više