"Ne mogu živjeti bez njega": Margot Robbie godinama koristi ovaj proizvod za kosu

Foto: Shutterstock/opposite.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARGOT Robbie oduvijek je bila sinonim za ljepotu, ali njena nedavna turneja u sklopu promocije Barbie potaknula nas je da otkrijemo sve njene omiljene proizvode.

Iako bi zadivljujuća australska glumica mogla nabaviti bilo koji luksuzni proizvod na tržištu, i dalje preferira pristupačne opcije. Tako koristi Klorane suhi šampon sa zobenim mlijekom koji održava njenu kosu svježom, a istovremeno joj daje ozbiljan volumen i čak prekriva tamne korijene.

Idealan za sve tipove kose

Suhim šamponom Margot je oduševljena već godinama, prvi put izjavivši za britanski Vogue 2016. da je to proizvod bez kojeg "ne može živjeti". Kasnije je rekla za Coveteur: "Ovo je fantastično. Ako imate plavu kosu, ovo je najbolji proizvod jer prekriva izrast i čini da izgledate kao da ste upravo posjetili frizera iako se zapravo radi samo o suhom šamponu".

Inovativna formula uključuje spoj visoko apsorbirajućih pudera i nježnog zobenog mlijeka koje pruža hidratantna, omekšavajuća i zaštitna svojstva. Idealan je za sve tipove kose, posebno za osobe s osjetljivim vlasištem.

Cijena proizvoda je 13.94 € (105.03 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više