Ovaj šampon za suho pranje će maksimalno produžiti vrijeme između pranja kose

Foto/Screenshot: Instagram/TikTok/k18hairpro.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

K18, brend za njegu kose poznat po svojim proizvodima za molekularnu obnovu, proširio je svoju liniju novim proizvodom.

Brend je postao senzacija na TikToku

Lansiran 2020. godine, K18 počeo je sa samo dva proizvoda: Molekularnom Repair maskom za kosu za kućnu upotrebu i Molekularnim Repair Mistom za profesionalnu upotrebu. Njihov četverominutni tretman bez ispiranja postao je senzacija na TikToku i jedan od najtraženijih proizvoda za kosu zbog pružanja trajnih rezultata - vraćanja snage, mekoće, glatkoće i elastičnosti kosi.

Nakon tog uspjeha K18 je predstavio šampone, regeneratore i ulja za kosu, s istim fokusom na molekularnu obnovu. A sada ima još jedan dodatak. AirWash je inovativni suhi šampon bez aerosola, osmišljen kako bi značajno produžio razdoblje između pranja kose, omogućujući da vaša kosa izgleda i miriše svježe.

@cadyebs I was definitely skeptical of a spray based dry shampoo but I should know to never doubt @K18 Hair 🫶🏼 #dryshampoo #k18results ♬ original sound - Catherineebs
@alixearle I’m confused on how this works so well, it’s magical! @K18 Hair @sephora #k18results #k18partner ♬ original sound - Alix Earle

Ono što ovaj proizvod čini posebnim je ključni sastojak - K18 novopatentirana molekula odorBIND. Ova molekula radi na otkrivanju i uklanjanju mirisa, što znači da će vaša kosa i dalje mirisati svježe i čisto čak i nekoliko dana nakon pranja. Osim toga, formula ne ostavlja bijele tragove zahvaljujući prozirnim mikrozrncima koji upijaju ulje, osiguravajući da vaša kosa izgleda čisto i puna volumena.

AirWash također sadrži mediteranske mikroalge koje su korisne za vlasište. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka čini AirWash proizvodom koji mijenja pravila igre za one koji žele produžiti razdoblje između pranja kose, zadržavajući pritom zdravlje i svježinu kose.

Ovaj proizvod nedavno je lansiran na američkom tržištu, a očekuje se da će uskoro biti dostupan i na K18 hrvatskoj web stranici.

Pročitajte više