Neke od najljepših žena svijeta kunu se u moć ove kreme, a košta manje od 70 kuna

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JULIA ROBERTS, Scarlett Johansson, Lili Collins i Drew Barrymore imaju nešto zajedničko - sve ove ljepotice obožavaju ovu kultnu kremu za lice, koja se u svijetu proda svakih 11 sekundi, a dobra stvar je što košta manje od 70 kuna.

Weleda Skin Food univerzalna je krema s prirodnim sastojcima koja je stigla na tržište davne 1926. Formulirana je specifično za suhu kožu te za njegu hrapavih dijelova tijela poput laktova i ruku, no ova višenamjenska krema koristi se i za lice te odgovara svim tipovima kože, pogotovo u zimskim mjesecima.

Originalna krema bogate je teksture, a postoji i laganija, dnevna verzija za suhu kožu.

  • Skin Food krema za njegu suhe kože lica i tijela, 67.90 kn / 9.01 €

  • Skin Food Light dnevna krema za suhu kožu, 67.90 kn / 9.01 €

Zbog svoje bogate teksture savršena je podloga za make-up, a iako se tako možda ne čini na prvu, odgovarat će i onima s masnijom kožom. Nakon nanošenja koža gotovo u trenu dobiva sjaj, a upravo je zbog toga ovaj beauty hit skrivena tajna najpoznatijih vizažista, ali i holivudskih ljepotica.

Najveća beauty tajna celebrityja

Weleda Skin Food u početku je bila tajni saveznik beauty industrije, no s vremenom je njezina popularnost sve više rasla, a lista celebrityja koji obožavaju ovu kremu zaista je dugačka.

Victoria Beckham izjavila je: "Tajna ljepote mog tijela je Weleda Skin Food. Volim je jer nije previše skupa i možete je pronaći svugdje… Kad izađem iz kuće, osjećam da se u potpunosti upila u moju kožu."

Brooke Shields, Winona Ryder, Kate Winslet, Emma Watson, Sharon Stone i Anne Hathaway samo su neke od holivudskih glumica koje se kunu u moć ove kreme, baš kao i modeli Rosie Huntington-Whiteley, Helena Christensen i Suki Waterhouse.

Model Erin O'Connor obožava ovu kremu: "Moj apsolutni must-have je Weleda Skin Food, nanosim je na cijelo tijelo. Miriše toliko osvježavajuće i nikad ne izlazim iz kuće bez nje."

100% prirodna

U čemu je tajna popularnosti ove kreme? Za početak, potpuno je prirodna, a bogata je sastojcima poput ekstrakta organske kamilice, nevena i divlje maćuhice, koji će umiriti sve tipove kože, s dodatkom ružmarina koji revitalizira kožu i daje joj sjaj. Uz ove raskošne sastojke, tu su i eterična ulja slatke naranče i lavande koji kremi daju osvježavajući i umirujući miris.

Best buy: dm, 67.90 kn / 9.01 €

Pročitajte više