Neki kažu da je novi YSL Libre parfem nadmašio original, dok ga drugi ne preporučuju

Foto: sephora.fr/yslbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

YVES Saint Laurent lansirao je Libre L'Absolu Platine, novi dragulj u svojoj kolekciji mirisa za žene. Ovaj parfem donosi svježu interpretaciju originalnog Libre mirisa, istovremeno zadržavajući njegovu ikoničnu eleganciju i modernu notu.

Libre L'Absolu Platine je varijacija originalnog Libre parfema, ističući bijelu lavandu kao ključni akord, stvarajući osjećaj hladnoće poput leda, što dodatno pojačava intrigantnu igru između lavande i esencije cvijeta naranče.

Podijeljeno mišljenje

Miris se otvara hrabrom kombinacijom aldehida i osnažujućih citrusnih nota poput bergamota i mandarine, dajući živahan i svjež ton. Slijedi srce cvijeta naranče, koje obgrljuje lavandu i osvježavajuću esenciju hladne i kruškolike bijele lavande. Završni sloj nudi zavodljivu privlačnost uz uključivanje senzualne ambre i slatkih, balzamičnih tonova vanilije.

Ovaj miris izazvao je rasprave među ljubiteljima parfema. Žene širom svijeta pišu da je novi YSL Libre parfem bolji od originalnog mirisa. No neke se i ne slažu s tim.

"Još me neki miris nije toliko razočarao. Ovo miriše kao najosnovniji citrusni cvjetni miris. Držite se Intense ili Le Parfum i preskočite ovaj promašaj", "Pa, lijep je. Ipak nije moj omiljeni. Original je još uvijek najbolji", "Nekako razočaravajuće izdanje YSL-a, iako prilično ugodno, ali opet, ne mogu razumjeti što bi opravdalo visoku cijenu u usporedbi sa svim drugim Libre izdanjima", samo su neke od negativnih recenzija.

Libre L'Absolu Platine dostupan je kao Eau de Parfum od 30, 50 i 90 ml. Bočica od 50 ml košta 139 € (1047.3 kn). Parfem možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više