Heineken, tvrtka za proizvodnju piva, upravo je lansirao telefon

Foto: heineken.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HMD Global, poznat po inovativnim rješenjima na tržištu mobilnih uređaja, udružio je snage s Heinekenom i kreativnom tvrtkom Bodega kako bi predstavili "dosadni telefon". Nakon nedavne najave preklopnog uređaja Barbie, ovo je još jedan potez koji izaziva znatiželju ljubitelja tehnologije i nostalgičara.

Ovaj prozirni preklopni telefon vraća nas u doba kada su mobilni uređaji bili jednostavni, a glavna zanimacija bila je igranje klasike - igre Snake. Boring Phone nudi upravo to: jednostavnost i dozu retro zabave. 

Iako smo bili skeptični, Boring Phone je stvaran proizvod, iako će biti dostupan samo putem nagradnih igara na društvenim mrežama u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali će se kasnije proširiti na druga tržišta tijekom godine. Ovo je ograničeno izdanje, a Heinekenova web stranica navodi da će biti proizvedeno samo 5000 primjeraka. Unutar ovog jednostavnog uređaja nalazi se QVGA zaslon od 2.8 inča, dok je vanjski zaslon veličine 1.77 inča. Kamera od 0.3 megapiksela i priključak za slušalice od 3.5 mm čine ga još praktičnijim.

Možete uživati u igri Snake koja nosi oznaku HMD-ove Nokia licence

Specifikacije telefona nisu ključne, bitno je iskustvo koje pruža. Ako vam je potrebna navigacija, Heinekenova web stranica sugerira slanje poruke prijateljima za upute. Također, možete uživati u igri Snake koja nosi oznaku HMD-ove Nokia licence.

Za one koji nisu u mogućnosti osvojiti ovaj jedinstveni uređaj, od lipnja će biti dostupna aplikacija koja "pametne telefone čini dosadnima".

Boring Phone donosi osvježavajuću promjenu u svijetu tehnologije. Umjesto da trčimo za najnovijim značajkama i specifikacijama, vraćamo se korijenima - jednostavnosti i zabavi. 

Pročitajte više