"Nema više čvorova u vratu": Znamo gdje kupiti hit uređaj za masažu

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEMA sumnje da je svatko barem jednom u životu pomislio kako bi bilo sjajno imati masažer koji može svuda s vama i samo vas masira i masira. Upravo takav proizvod i postoji. Stavite ga oko vrata i masira vrat, ramena i lopatice koliko god vam je potrebno i koliko god vam je gušt.

"Ne moram se više mučiti"

Video koji je zapalio TikTok prikazuje masažer koji imitira masažu rukama, a vidljivo je da može i dosta snažno pritisnuti ako je potrebno. Može pritisnuti i nježno, ovisno o tome što vam je potrebno. "Ne moram se više mučiti s čvorovima u vratu koji su me držali budnom po noći", stoji u videu.

@healinghandsmassager Replying to @bigbabykey ♬ Otra Vez - ProdMarvin

Mnogi su u komentarima jednostavno rekli "trebam ovo" i izrazili nadu da je proizvod moguće dostaviti u njihovu zemlju. Odlučili smo provjeriti možemo li do ovog masažera doći u Hrvatskoj i uspjeli smo pronaći nekoliko sličnih.

Prilagodljivi različitim potrebama

Oba masažera imaju nekoliko modula i intenziteta uz pomoć kojih masažu možete prilagoditi sebi i svojim potrebama. Mogu izvoditi nježnu, ali i masažu dubokog tkiva. Također nude opciju zagrijavanja ako želite takav tip masaže. 

Masažer, Amazon.de, sniženo 99.99 eura (753.37 kn)

Njima možete masirati vrat i ramena, lopatice, leđa i bedra, a crni masažer, koji umjesto improviziranih ruku ima kuglice, pogodan je i za masažu stopala. Zbog svojeg oblika siguran je i za korištenje u automobilu, no ovu opciju ne savjetujemo ako ste na vozačkom sjedalu.

Masažer, Amazon.de, sniženo 49.99 eura (376.64 kn)

Pročitajte više