"Nešto najbolje što sam vidjela": Višenamjensko zrcalo oduševilo TikTok

Foto: Amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKRIVANJE polica iza zrcala je praktično i jednostavno rješenje za uštedu prostora. Većina domova to čini uz pomoć kupaoničkih zrcala, no što kad biste to mogli učiniti i u vlastitoj spavaćoj sobi, i to uz pomoć puno većeg zrcala? Kao i obično, TikTok ima rješenje.

Odlično rješenje za manje prostore

"Savršen božićni poklon, pogotovo za mame koje žele sakriti svoje stvari", započela je svoj video tiktokerica TressaJonaee, koja je oduševljena ovim zrcalom. Zrcalo je podno te nakošeno, tako da stvari neće ispadati van.

Zrcalo je opremljeno dvjema ladicama i mnoštvom polica, uključujući držače za nakit te vrećicu za sitnice poput gumica za kosu. U samom zrcalu nalazi se još jedno manje kako ga ne biste morali neprestano otvarati i zatvarati. Odlično je rješenje za manje prostore jer u jednom komadu namještaja dobivate nekoliko njih.

@tressajonaee Still love this 💁🏻‍♀️ There is different versions linked into my tiktok shop ! 🎀 #momsoftiktok #momlife #dadsoftiktok #mirror #sahm #momtok #kidsbelike #sahmlife #milso #babymama #mom #mommy #pregnant #toddlers #trending #viral #fyp ♬ original sound - 🎶🎧

Iako je predstavljen kao odlično rješenje za pohranu kozmetike, ništa vas ne sprječava da ga koristite za grickalice i čokolade. Jedna je komentatorica navela: "Samo razmišljam o tome kako bih sakrila svoje najdraže grickalice."

"Ovo zrcalo je nešto najbolje što sam ikad vidjela i jako mi je drago što ću ga vjerojatno dobiti za Božić", napisala je još jedna komentatorica.

Više prostora nego što možete zamisliti

Ovo multifunkcionalno zrcalo dostupno je na Amazonu u nekoliko različitih boja i varijanti, za svačiji stil i ukus. Minimalističko bijelo zrcalo poput onog koje je predstavila Tressa ima posebne utore za naušnice i prstenje, kukice za ogrlice i šipke za narukvice, vrećicu, te i nekoliko većih i manjih ladica i polica.

Zrcalo s policama, Amazon.de, 138.99 eura (1047.22 kn)

Ako više volite rustikalni stil uređenja, dostupno je i visoko zrcalo u starinskom stilu smeđe i bijele boje, također s mnoštvom polica i ladica. Okreće se za 360 stupnjeva, kao i njegova minimalistička varijanta.

Rustikalno zrcalo s policama, Amazon.de, sniženo 111.99 eura (843.78 kn)

Za one kojima ne odgovara zrcalo koje doseže do poda, pronašli smo zidno zrcalo. Ovalno je i, naravno, nešto niže zapremnine, no ako nemate potrebu pohranjivati jako puno stvari, bit će vam i više nego dovoljno.

Zidno zrcalo s policama, Amazon.de, 99.99 eura (753.37 kn)

Pročitajte više