Netko je kupio mikrofon koji je Cardi B bacila na obožavatelje. Iznos je nevjerojatan

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MIKROFON za koji se tvrdi da ga je reperica Cardi B bacila na obožavatelja tijekom koncerta krajem prošlog mjeseca prodan je u utorak na eBayu za gotovo 100.000 dolara. Mikrofon je navodno izazvao značajan interes na internetskoj aukciji. No još veći interes izazvalo je njegovo bacanje, koje je dovelo do kratke policijske istrage i potaknulo rasprave o ponašanju obožavatelja na koncertima.

Videozapisi incidenta postali su viralni i potaknuli rasprave o tome hoće li reperica biti optužena za incident. Neidentificirani posjetitelj koncerta potom je podnio policijsko izvješće tvrdeći da ga je "pogodio predmet bačen s pozornice".

U početku su izvješća govorila da su službenici za provođenje zakona pokrenuli kaznenu istragu o incidentu, ali je na kraju ta istraga odbačena zbog "nedovoljnih dokaza", rekli su za Forbes iz gradske policije Las Vegasa.

Prihod ide u dobrotvorne svrhe

Kako piše People, mikrofon za koji se tvrdi da je onaj koji je Cardi B bacila na posjetitelje koncerta tijekom vikenda je prodan u sklopu aukcije putem eBaya, a iznos će ići u dobrotvorne svrhe. Oglas možete vidjeti ovdje

Prema oglasu na eBayu Scotta Fishera - vlasnika Wavea, audiotvrtke za koju kaže da je osigurala mikrofon za Cardin nastup - 100% prihoda od prodaje bit će podijeljeno između dvije dobrotvorne organizacije, a to su Friendship Circle Las Vegas i Wounded Warrior Project.

Podsjetimo, incident s Cardi B posljednji je u nizu incidenata u kojima su na izvođače bacani predmeti. Bebe Rexha je pogođena telefonom tijekom lipanjskog nastupa i morala je biti hospitalizirana. Muškarac optužen za bacanje telefona kasnije je optužen za napad.

Ava Max rekla je da ju je obožavatelj ošamario, Kelsea Ballerini pogođena je narukvicom koju je obožavatelj bacio na pozornicu, a na pozornicu pjevačice Pink je posjetitelj koncerta bacio vrećicu s pepelom majke.

Pročitajte više