New Balance predstavio nove tenisice. Ljudi pišu: Ove su najljepše dosad

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOE Freshgoods, talentirani kreativac i dizajner iz Chicaga, nastavlja svoje uspješno partnerstvo s New Balanceom, ovaj put oživljavajući jedan od manje poznatih modela iz bogate povijesti brenda - New Balance 1000.

Reakcije su izrazito pozitivne

Ovaj set Joe Freshgoods x New Balance 1000 nazvan je "Pink Mink" i "Black Ice" i predstavlja retrospektivnu tenisicu za trčanje iz kasnih 1990-ih na potpuno nov način. "Pink Mink" je oblikovan u nježnim ružičastim tonovima, dok je "Black Ice" u ružičasto bakrenoj boji na crnoj pozadini, a obje varijante imaju mat metalik završetak i sadrže proziran "N" logo i oznaku "JFG".

Joe Freshgoods je podijelio slike tenisica na svom Instagram profilu, a reakcije su bile izrazito pozitivne. "Samo uzmi moj novac, brate, uzmi sve", "Ove su najljepše dosad", "Hitno mi trebaju roze", "Ovaj čovjek ne želi da uštedim novac", neki su od komentara ispod objave.

Iako točan datum i cijena za Joe Freshgoods New Balance 1000 "Pink Mink" i "Black Ice" još nisu objavljeni, očekuje se da će biti dostupni u travnju.

Pročitajte više