Nintendo službeno ukinuo integraciju s popularnom društvenom mrežom

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINTENDO uklanja dugogodišnju značajku sa svojih konzola, a riječ je o integraciji s X-om (Twitterom). Integracija je konačno prekinuta nakon najnovijeg softverskog ažuriranja. Microsoft i Sony već su ukinuli ovu značajku, a Nintendo je bio posljednji u nizu.

"Odlična vijest"

Vijest je odjeknula Redditom, a mišljenja korisnika su podijeljena. Neki su puni nostalgije, a neki smatraju da je Nintendova odluka bila odlična.

Posts from the nintendo
community on Reddit

"Ovo je vjerojatno zbog Elonove sjajne ideje da digne cijene Twitterovog API-ja", "Puno sam koristio ovu mogućnost, ali iskreno, mislim da je ovo pametna odluka", "Odlična vijest", "Još uvijek se sjećam korištenja Twittera na DSi-evom pregledniku", "Nije da sam koristio mogućnost, ali bit će iritantno ako ikad poželim", neki su od komentara.

Treba napomenuti kako nisu uklonjene sve integracije s društvenim mrežama. Naime, korisnici i dalje mogu koristiti integraciju s Facebookom. Što se tiče nagađanja o troškovima kao razlogu raskida suradnje, ona nisu potvrđena niti opovrgnuta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.