Jučer ste čitali o narukvicama Nives Ivanišević, pronašli smo slične i povoljnije

Foto: Instagram, Amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIVES IVANIŠEVIĆ pokazala je dvije Cartier narukvice na svom InstaStoryju te moramo priznati da ima profinjen ukus. Ako su se i vama svidjele, ali ne želite založiti bubreg da si ih kupite, pronašli smo slične i puno povoljnije. Nives nosi Cartier Love narukvice koje dolaze u dvije veličine, regularnoj i tanjoj. Dostupne su u žutom, rozom i bijelom zlatu, a cijena im se kreće od 36.100 kuna ovisno o modelu. 

Na Amazonu smo pronašli dupe ove poznate narukvice koji je dobio dobru ocjenu. Riječ dupe označava proizvod koji sliči onom popularnom, može biti inspiriran njime, ali ne smije biti direktna kopija. Također, može biti jeftiniji ili dostupniji. Termin se često koristi u svijetu kozmetike, ali i mode kao i tehnike. 

SEFILKO unisex love narukvica

Cijena: 217.90 kuna

SEFILKO unisex love narukvica od pozlaćenog nehrđajućeg čelika, jednostavnog i modernog dizajna na Amazonu je dobila ocjenu 4.4. Cijena joj je 217.90 kuna plus iznos poštarine. Dostupna je u boji žutog, rozog ili bijelog pozlaćenog čelika. Možete ju pogledati ovdje

"Vrhunska kvaliteta, podnosi tuširanje ili vodu bez promjene boje i hrđanja, steže se priloženim ključem i izuzetno je čvrsta i dobra. Nosim ju svaki dan čak i dok spavam te jednostavno izgleda super. Imam tanka zapešća pa je malo veća, odnosno labava, ali ipak ne izgleda preveliko. Kupila bih ju opet i već posjedujem dvije", napisala je korisnica Amazona. 

 

Pročitajte više