Nixon lansirao kolekciju satova inspiriranu Tupacom. Mnogi pišu da im se sviđaju

Foto: Profimedia/nixon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKI proizvođač satova i modnih dodataka, Nixon, lansirao je satove ograničenog izdanja kojima odaje počast Tupacu Shakuru. Kolekcija se sastoji od pet različitih satova i nosi jednostavan naziv - 2PAC. 

Satovi u kolekciji uključuju 2PAC Time Teller dostupan u crnoj i zlatnoj boji, 2PAC Corporal, 2PAC 51-30 i 2PAC Sentry od nehrđajućeg čelika. 

2PAC Time Teller

2PAC Time Teller spaja klasičan dizajn s dozom buntovništva. Zlatni Time Teller ima zlatnu ružu koja zauzima središnje mjesto, a potpuno crni Time Teller ima uzorak rupca na brojčaniku i zlatni okvir. Oba su vodootporna do 100 metara. Cijena im je 175 eura. 


2PAC Sentry Stainless Steel

2PAC Sentry Stainless Steel je prema brendu "utjelovljenje elegancije". Ima dvobojni remen od zlata i nehrđajućeg čelika, a na brojčaniku se nalazi tiskani keltski križ. Vodootporan je do 100 metara. Cijena mu je 325 eura. 


2PAC Corporal 

2PAC Corporal je kompletno zlatni komad s 2PAC ikonografskim brojčanikom, sekundarnom kazaljkom, okvirom i krunom. Kažu da je robustan i izdržljiv baš kao i originalni Nixon Corporal. Vodootporan je do 100 metara. Njegova cijena je 275 eura. 


2PAC 51-30

Posljednji je 2PAC 51-30 predimenzionirani sat koji ima tri zlatne ruže na prilagođenom crnom brojčaniku. Tu su i crni izbočeni rimski brojevi. Sat je vodootporan do 300 metara, a cijena mu je 600 eura. 

Nekima se sviđaju, drugima ne

Nekima su se satovi svidjeli, drugima nisu. Tako se na Instagram profilu marke mogu naći razni komentari. "Što je ovo!? Pac se okreće u grobu zbog ovog sranja", "Želim jedan", "Izgledaju odlično", "Najviše mi se sviđa 51-30", neki su od njih. 

Kompletnu kolekciju možete pobliže vidjeti ovdje

Pročitajte više