Nothing je pokazao Phone 2 u cijelosti, ali mnogi to nisu primijetili

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOTHING je poznat po tome što informacije o svojim novim proizvodima dijeli polako i metodično te tako stvara hype na tržištu. Svaki dan otkrije se nešto novo dok konačno sve ne bude otkriveno na sam dan lansiranja uređaja.

Međutim, to izgleda nije slučaj ovaj put s Nothing Phoneom 2. Iako mnogi to nisu primijetili, Nothing je pokazao svoju drugu generaciju telefona iz svih kutova u ovom shorts videu. Ovaj video tvrtka je podijelila prije par dana, a u njemu se može vidjeti Glyph prilagodba Swedish House Mafije. 

Mnogi su, naravno, pretpostavili da se radi o Nothing Phoneu 1 u videu jer zašto bi to bio neobjavljeni Phone 2? Ali ako bolje pogledate, shvatit ćete da je to definitivno ovogodišnji Nothing Phone, piše Android Authority.

Male razlike naspram Phonea 1

Prvo, svjetla Glyph na stražnjoj strani telefona novog su dizajna. To možete vidjeti kada se aktiviraju svjetla oko modula kamere. Svjetlo modula na Phoneu 1 je jedna kontinuirana traka, a Nothing Phone 2 ima dvije trake.

Dalje, u nekim kadrovima vidi se da je izrez selfie kamere u sredini, a ne poravnat lijevo kao na Phoneu 1. Čini se da je sve ostalo u vezi s Nothing Phone 2 isto (ili barem slično) Phoneu 1, što je vjerojatno razlog zašto većina nije primijetila.

Ovo nije prvi put da je Nothing jasno pokazao Phone 2. U ovom tweetu možete vidjeti Forbesov članak o novom Nothing telefonu. Telefon koji prikazuje članak je gotovo sigurno Phone 2. Obratite pažnju na ravne strane, zakrivljeni kut i središnji izrez zaslona.

No još malo je ostalo do službenog lansiranja pa će se tako 11. srpnja znati točno sve o dizajnu telefona i koliko je drugačiji ili sličan Phoneu 1. 

>> Nije dobra vijest: Procurile navodne cijene Nothing Phonea (2)

Pročitajte više