Nove pastelne boje Joy-Con kontrolera lansiraju se kasnije ovog mjeseca

Foto: nintendo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINTENDO dodaje ljetni štih svojim Nintendo Switch Joy-Con kontrolerima.

Tvrtka je otkrila četiri nova Joy-Con kontrolera pastelnih boja koji će se prodavati kao dva nova Joy-Con para: pastelno ružičasta/pastelno žuta i pastelno ljubičasta/pastelno zelena. Svaki par bit će objavljen 30. lipnja 2023.

Novi Joy-Con parovi savršeni su za one koji nisu ljubitelj drugih Nintendovih Joy-Con kombinacija boja.

Čini se da su novi pastelni kontroleri identični Nintendovoj postojećoj liniji odvojivih kontrolera. Imaju istu kombinaciju kontrole pokreta i "HD tutnjave" kao i prije.

Od sada se novi pastelni Joy-Con parovi mogu prednaručiti putem My Nintendo Storea u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u za 69.99 £ odnosno 79.99 $ (74.58 eura). Pretpostavljamo da će drugi trgovci na malo uskoro staviti na zalihe nove kombinacije boja.

Osim ove najave, Nintendo je predstavio i nadolazeću igru ​​Everybody 1-2-Switch. To je nastavak lansiranog naslova 1-2-Switch i bit će objavljen 30. lipnja.

Pročitajte više