Novi keksi Kinder Kinderini stigli su i kod nas. Vrećica od 250 grama košta 3.50 eura

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U RUJNU ove godine keksi Kinder Kinderini počeli su se pojavljivati na policama trgovina u Italiji, a nedavno su napokon došli i kod nas. Radi se o prhkim keksima simpatičnog izgleda. Naime, svaki keksić krasi drugačiji izraz lica - od onih sa sunčanim naočalama do onih s isplaženim jezikom. 

>> Ferrero ima nove Kinder Duo kekse prelivene mliječnom i bijelom čokoladom

Mlijeko i kakao

Na talijanskoj Kinder stranici opisuju ih kao ukusne kekse s mlijekom i kakaom namijene za doručak. Mi smo ove keksiće našli na benzinskoj postaji na zapadu Zagreba, a vrećica od 250 grama koštala je 3.50 eura (26.37 kn). 

Naravno da smo ih kupili i isprobali jer tko bi im odolio? Nama su ukusni jer nisu preslatki, a idealni su za jesti uz šalicu mlijeka i, naravno, za umakanje u mlijeko.

Pročitajte više