Novi Motorola Razr trebao bi biti dostupan po istoj cijeni kao prethodnik

Foto: Shutterstock/motorola.com (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NADOLAZEĆI preklopni telefon tvrtke Motorola Razr 50 Ultra trebao bi biti dostupan po istoj cijeni kao Razr 40 Ultra. Čini se da je Motorola odlučila zadržati istu cijenu, iako novi mobitel dolazi uz bolje konfiguracije. Novi mobitel trebao bi koštati 1200 eura.

Dizajn će ostati sličan prethodnom modelu

Informacija je to koja je procurila s neimenovane europske trgovine, prenosi Android Authority. Najnoviji model bit će dostupan s 12 GB RAM-a i 512 GB pohrane. Prošlogodišnji model imao je 8 GB RAM-a i 256 GB pohrane.

Opcije boja za Razr 50 Ultra trebale bi uključivati plavu, zelenu i peach fuzz. Sam dizajn mobitela bit će vrlo sličan Razr 40 Ultra. 

Motorola je predstavila Razr 40 Ultra u lipnju prošle godine, pa očekujemo da će se Razr 50 Ultra uskoro pojaviti na tržištu. Prvo bi trebao biti predstavljen u Kini, a tek zatim na globalnim tržištima.

Pročitajte više