Jedan proizvod za kosu oduševio mnoge. Žene pišu: Više nije poput slame

Foto: dm.hr/Shutterstock/Promo/afroditacosmetics.com/schwarzkopf.com/olival.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO i ljetni godišnji odmori su polako iza nas te su se mnogi vratili svojim svakodnevnim obavezama. No upravo je nakon ljeta potrebno posvetiti više pažnje kosi i licu te pojačati njegu. Iako nema ništa ljepše od uživanja na plaži i kupanja u moru, morska sol i sunčevo zračenje mogu ostaviti traga na koži i kosi pa im je najesen potrebna pojačana njega i dodatna hidratacija. 

dm u svojoj ponudi ima pregršt proizvoda za njegu lica, tijela i kose, ali i trenutno nudi odličnu pogodnost za svoje kupce. Naime, stigao je novi dm-ov katalog i sukladno tome nove pogodnosti pa tako ovog mjeseca kupci mogu ostvariti 15 puta više bodova za dva ili više kupljenih proizvoda za njegu kose i lica. Rekli bismo - kao naručeno!

Prolistali smo najnoviji dm-ov katalog koji vrijedi od 16. rujna do kraja mjeseca i izdvojili odlične proizvode na kojima će vam lice i kosa biti zahvalni, ali i novitete koji su nam zapeli za oko. Također niže možete vidjeti trenutno aktualne: cjenovni bombon, eKupone i hit listu bodova. 

Jedan proizvod za oporavak kose nakon ljetnog odmora je hit

Gliss ima sjajnu liniju za oporavak kose - Ultimate Repair, a 7Sec Ultimate Repair tretman za njegu kose pokupio je brojne pohvale kupaca.

"Ovo je bolje od bilo koje maske ili regeneratora. Kosa je mekana, lako se raščešljava, ne petlja se, svilenkasta je, ravnija. Za mene najbolji proizvod za njegu kose", "Kupila sam Gliss tretman za probu. Kosa mi nije oštećena, samo sunce ljeti uzima danak. Ovaj proizvod je savršeno nahranio i zagladio moju kosu", "Upravo sam se vratila s odmora i isprobala proizvod. Kosa mi više nije poput slame. Ponovno se super lako raščešljava", neke su od recenzija. 

Za što bolji efekt dobro je kombinirati cijelu liniju pa smo sukladno tome izdvojili tri proizvoda za njegu kose iz Gliss Ultimate Repair linije: regenerator, šampon i tretman. 


Ove šampone protiv opadanja kose mnogi hvale

Želite li pak priskočiti i problemu jesenskog opadanja kose, izdvojili smo nekoliko šampona koje mnogi hvale - Vichy Dercos i Alpecin Coffein C1. Ovaj potonji je prvenstveno namijenjen muškarcima pa ga i krasi muški miris. No u recenzijama su se javljale i žene koje ga koriste.

"Moj muž je godinama koristio ovaj šampon kada mu je počela opadati kosa. Mislim da mu je šampon usporio gubitak kose, ali, naravno, ne možete tražiti čuda. Ali i dalje ima kosu na glavi", "Koristim ga godinama. I moram reći: radi!", "Koristim ovo jer želim da mi izraste kosa i primjećujem veliki porast kose", neke su od pozitivnih recenzija. 

Što se tiče Vichy Dercosa, i on je mnogima omiljeni šampon koji koriste u borbi protiv opadanja kose. "Ovaj šampon mi je preporučila stručnjakinja, pošto mi je kosa dosta opadala od stresa, stvarno djeluje, nemam čak ni perut od njega, jer imam osjetljivu kožu", "Stvarno jedan od rijetkih šampona protiv ispadanja kose koji djeluje", neki su od komentara. 


Ulja su odlična za njegu kose, a za vlasište je posebno dobar ružmarin 

Olivalovo ružmarin-klinčić ulje za vlasište doprinosi uz masažu boljoj prokrvljenosti vlasišta i bržem rastu kose. Osim toga doprinosi izraženijoj gustoći i volumenu kose te ju uz to hrani i njeguje. I njega mnogi hvale. "Odličan, nakon upotrebe kosa je mekana i sjajna", "Znači, ulje je savršenstvo, kada sam ga držala na glavi, baš se osjeti da hidratizira tjeme", neki su od komentara. 


Njega kože lica u jesen

Sada kada smo pokrili kosu i njezinu njegu u jesenskim mjesecima, nakon godišnjeg odmora valja se posvetiti i koži. Koža u jesenskom periodu isto zahtijeva dodatnu njegu i pojačanu hidrataciju. Dok je ljeti naglasak na laganim kremama i fluidima, jesen ipak zahtijeva bogatije kreme. No ne treba zaboraviti ni SPF, kao ni na njegu usana.

Na jesen valja izbjegavati pregrube pilinge i jake aktivne sastojke koji kožu mogu previše "ogoliti". Također, preporučuje se uvođenje ulja za lice za vraćanje vlage. Osim toga losioni za tijelo su must-have, a dm trenutno ima super pogodnost 2 + 1 gratis za sve Nivea losione za tijelo od 400 ml pa se možete opskrbiti. 


Noviteti koji su stigli u dm

Na kraju se prebacujemo na novitete koje posebno volimo otkrivati i isprobavati. Prilikom listanja novog dm-ovog kataloga za oko su nam zapela nova Pupina rumenila, Elizabeth Arden Green Tea woman poklon-paket i novi Revolution mirisi.

Za Revolution Timeless ženski miris mnogi pišu da ih podsjeća na Armanijev Si, dok za Revolutionary Noir edt kažu da je sličan YSL Black Opiumu. Za Revolution Passion edt kažu da miriše slično kao Black Orchid Toma Forda. Svi su oni stigli na police dm prodavaonica

Što se tiče novih muških Revolution mirisa, stigli su: Resurrection edtLimitless Noir edtIntense edt. Jedva ih čekamo sve pomirisati!

Osim toga, na police dm-a stigli su i neki ukusni proizvodi poput keksa McVitie's digestive Thins milk, Mikado mliječne čokolade s komadićima lješnjaka bez šećera te Cedevita paketa u kojem se dobije čaša gratis, uz Cedevitu naravno (naranča ili limun). 


Cjenovni bombon

Za iduću polovicu rujna cjenovni bombon donosi sjajne uštede:


eKuponi

Prije nego što im se posvetimo, samo napomena - eKupone je potrebno prethodno aktivirati u aplikaciji 'Moj dm' ili na stranici dm.hr. Evo koji su trenutno aktualni:


Hit lista bodova

I posljednju izdvajamo hit listu bodova. Prilikom kupnje 2 ili više proizvoda istog brenda, možete dobiti 30 puta više bodova. Evo i kojih brendova:

Novi katalog možete prolistati ovdje.

Sadržaj donose Index i dm Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više