O LEGO Birkin torbi bruji cijeli svijet: Je li suradnja stvarna?

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VIJESTI o potencijalnoj suradnji između LEGO-a i Hermèsa postale su viralne na društvenim mrežama nakon što je @glam.tol na Instagramu podijelila fotografiju torbe izrađene od prepoznatljivih LEGO kockica. S obzirom na popularnost LEGO igračaka u svim dobima, ove glasine su izazvale uzbuđenje među korisnicima društvenih mreža.

No nažalost, slike su podijeljene uz naslov: "Hermès Lego setovi. Generirao AI", a Harper's Bazaar također je izvijestio da nema stvarne suradnje između ova dva popularna brenda te da su slike koje su postale viralne online stvorene korištenjem umjetne inteligencije.

Osim torbe, post je uključivao i slike drugih proizvoda Hermèsa, uključujući košulje, štikle, novčanike i još mnogo toga, koji su izrađeni od LEGO kockica uz pomoć umjetne inteligencije.

Još jedan korisnik @rickdick_ na Instagramu je podijelio sliku svoje Birkin torbice koja je također izrađena pomoću umjetne inteligencije. Osim Birkin torbice, umjetnom inteligencijom je stvorio i LEGO Chanel, Gucci i Versace torbicu.

Mnogi su povjerovali u autentičnost ove suradnje

Mnogi korisnici društvenih mreža povjerovali su u autentičnost ove suradnje i s oduševljenjem su ostavljali komentare poput: "Jedina Birkin torbica koju si mogu priuštiti", "Gdje je mogu nabaviti? To je jedina Hermes torba koju si mogu priuštiti".

@itscristianmendes Collaboration of the year ☺️👜 #birkin #birkinbag #hermes #legobag #hermesbag #birkinmom #birkinmomaesthetic ♬ original sound - $

Danski brend igračaka prisutan na tržištu od 1932. godine već je imao suradnje s raznim brendovima. Nedavna objava na internetu sugerirala je suradnju s Hermèsom, što je izazvalo uzbuđenje među obožavateljima. Unatoč tome što je slika generirana pomoću AI alata, detalji su bili dovoljno uvjerljivi da su mnoge ljude prevarili, čime su stvorili dojam stvarne suradnje.

Mi se nadamo da će LEGO ozbiljno razmotriti pretvaranje ovog virtualnog koncepta u stvarnost, što bi moglo rezultirati stvarnom suradnjom s Hermèsom.

Pročitajte više