Od Kraš napolitanki s kokosom do novog Kinga: Pogledajte što je stiglo u trgovine

Foto/Screenshot: Promo/ledo.hr/spar.hr/vegeta.com/lidl.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo pregledavali akcije u trgovinama za Index šoping-listu, primijetili smo da su na police trgovina stigli novi proizvodi. Odlučili smo u ovom tekstu izdvojiti najzanimljivije.

Fino mljevena Vegeta

Gotovo svima poznat dodatak jelima sada dolazi fino mljeven i bez vidljivih komadića povrća. Podravka kaže da Vegeta Fine blend nudi istu kvalitetu kao i originalna Vegeta. Redovna cijena pakiranja od 200 grama je 1.69 eura, a od 11.4. će biti u Konzumu na popustu i koštat će 1.39 eura.


Sladoled Loacker

Keks sa sladoledom - tako bi se mogao opisati ovaj novi Loackerov. Uočili smo ga u Konzumovoj ponudi, a radi se o sladoledu s okusom lješnjaka između dva keksa. Dolazi u pakiranju od 8 komada od 116 ml. Cijena je 4.99 eura, a od 11.4. će biti na popustu i koštat će 3.99 eura. 


King Supreme

Krajem trećeg mjeseca stigao je i novi King Supreme. Prema opisu na Ledovoj stranici, središnji dio sladoleda s okusom karamele krije punjenje od mliječne karamele. Ima preljev od slane karamele i dodatni preljev od bijele čokolade okusa karamele, a tu su i komadići keksa. Cijena mu je 2.50 eura, a sladoled ima 100 ml. 


Novo pakiranje Bananko sladoleda

Bananko sladoled koji je prošle godine podigao puno prašine sada stiže u novom pakiranju. Tako se od sada na policama trgovina može pronaći u pakiranju od tri komada po cijeni od 3.99 eura. U Konzumu je od 11.4. na popustu pa će koštati 2.99 eura. 


Čokoladne napolitanke s kokosom Kraš 

U Sparovom katalogu uočili smo nove Kraševe čokoladne napolitanke s posipom od kokosa. Na Kraševoj stranici nismo mogli pronaći informacije o ovim napolitankama, ali nam kombinacija zvuči primamljivo i nadamo se da su okusom slične neprežaljenim Harmony keksima. Redovna cijena im je 4.99 eura, ali od sutra su u Sparu na popustu i koštat će 3.89 eura. Pakiranje ima 500 grama. 


Lino Lada kikiriki maslac bez glutena

Na policama se pojavio i Lino Lada kremasti maslac od kikirikija, a dostupne su dvije verzije - creamy i crunchy. Dolaze u teglicama od 250 grama po cijeni od 4.29 eura. 


Bellarom kava u zrnu

I na kraju, novitet na Lidlovim policama koji nam je zapeo za oko zbog pakiranja. Riječ je o kavi u zrnu Bellarom, a dostupne su dvije varijante - Crema ili Espresso. Dolaze u pakiranju od 1 kg po cijeni od 13.49 eura. Trenutno su na sniženju pa je cijena 9.99 eura. 

Pročitajte više