Od planinskih kuća do cozy koliba: Izdvojili smo najljepše kuće za odmor u Hrvatskoj

Foto: Index Oglasi/booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESENSKI i zimski odmor imaju posebnu čar, posebno ako ih provedete u udobnom smještaju okruženi prirodom. Više-manje svi trebamo taj jedan reset od grada i urbanog načina života, a za to su idealne cozy kolibe ili pak luksuznije kuće, okružene šumom ili planinama.

Istražili smo ponudu u Hrvatskoj i izdvojili neke od najljepših kuća i koliba za odmor u kojima možete provesti nekoliko dana, daleko od svih i uživati u čarima prirode. 

Kuća za odmor Tri breze

Cijena noćenja: 60 - 100 € ~ 451 - 751 kn

Gdje: Varaždinska županija

U Varaždinskoj županiji, u Brezničkom Humu, iznajmljuje se prekrasna drvena kuća za odmor idealna za bijeg u prirodu. Kuća ima jacuzzi koji se nalazi na natkrivenoj terasi te je smještena na samom rubu šume što vam pruža potpunu privatnost.

U njoj se može smjestiti do šest osoba, a cijena za dvije osobe je 60 eura, a za četiri i više osoba 80 eura.

Više o ovoj kući za odmor u prirodi pogledajte ovdje.


Kuća za odmor Nada

Cijena noćenja: 120 € ~ 903 kn

Gdje se nalazi: Karlovačka županija

Ova kuća za odmor nalazi se u mirnom selu Trbovići svega 15-ak kilometara od olimpijskog centra Bjelolasice, a od grada Ogulina udaljena je oko 30 kilometara. Selo je smješteno u mirnoj sredini okruženoj prirodom, pogodno je za šetnju, trčanje kao i vožnju biciklom.  

Kuća može smjestiti do šest osoba, a sadrži dvije kuhinje, dvije kupaonice, dnevni boravak s velikim kaminom i infracrvenu saunu. U dvorištu kuće nalaze se natkriveni stol s klupama i roštilj. 

Više o ovoj kući pogledajte ovdje


Planinska kuća za odmor Fajeri

Cijena za dva noćenja: 360.05 € ~ 2711 kn (uvjet su minimalno dva noćenja)

Gdje se nalazi: Primorsko-goranska županija

U Primorsko-goranskoj županiji, u Brestovoj Dragi nalazi se krasna kuća za odmor Fajeri koja može smjestiti do pet osoba. Kuća je udaljena 41 kilometar od Rijeke, a nudi privatno parkiralište te besplatan WiFi.

Planinska kuća ima predivan pogled na vrt, dok se unutar nje nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak, televizor, opremljena kuhinja te kupaonica s hidromasažnom kadom. Gostima je dostupna i terasa u sklopu objekta.

Više o ovoj planinskoj kući za odmor pogledajte ovdje.

 

Kuća za odmor Mita

Cijena za dva noćenja: 200 € ~ 1506 kn (uvjet su minimalno dva noćenja)

Gdje se nalazi: Međimurska županija

U Svetom Martinu na Muri smjestila se ova divna kuća za odmor u kojoj ćete uživati u pogledu na vrt, ali i na planine koje ju okružuju. Apartman sadrži jednu spavaću sobu, blagovaonicu, kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom te može smjestiti dvije osobe.

U vrtu gosti imaju na korištenje roštilj, a u okolici je moguće uživati u pješačenju.

Više o ovoj kući za odmor pogledajte ovdje.


Koliba Šume Pjevaju - robinzonski smještaj

Cijena za dva noćenja: 266.15 € ~ 2003 kn (uvjet su minimalno dva noćenja)

Gdje se nalazi: Primorsko-goranska županija

Koliba Šume Pjevaju, koja se nalazi u Mrkoplju, nudi robinzonski smještaj i od vas zahtijeva da znate pojedine zaboravljene vještine kao što su loženje vatre te odgovorno trošenje vode (iz spremnika za vodu), pitka voda doprema se posebno, a struja se mora koristiti štedljivo (12 V, utičnice imaju priključke kao u automobilu).

No ovaj smještaj će vas divno povezati s prirodom i maknuti vas od modernog svijeta barem na par dana. Planinska kuća od 50 kvadrata ima pogled na vrt, spavaću sobu, kupaonicu s tušem te sadrži i kuhinju opremljenu hladnjakom, pećnicom i pločom za kuhanje.

Može smjestiti četiri osobe, a udaljena je 35 kilometara od Rijeke.

Više o njoj možete pogledati ovdje.


Divjake Log Home - Kraljica šume

Cijena za dva noćenja: 756 € ~ 5692 kn (za 2 osobe, uvjet su minimalno dva noćenja)

Gdje se nalazi: Primorsko-goranska županija

Kraljica šume nalazi se u Hlevcima te u ponudi ima restoran, besplatne bicikle kao i raskošan vrt. Nalazi se 38 kilometara od Rijeke te uključuje privatno parkiralište kao i besplatan WiFi.

Ova planinska kuća ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, televizor, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s divnim pogledom na vrt. Osim toga, gostima su na raspolaganju hidromasažna kada i dječje igralište.

U okolici je moguće uživati u skijanju, ali i vožnji biciklom. Idealna za jesenski ili zimski odmor.

Više o ovoj kući za odmor pogledajte ovdje.

Index Oglasi

Pročitajte više