Oduševili su nas ovi praktični novčanici koji ne zauzimaju puno prostora

Foto: distilunion.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZBOG dolaska eura puno je bilo priče o novčanicima u posljednje vrijeme pa smo tako pokrili onaj od dm-a, idealan za pohranu eurokovanica, a dotaknuli smo se i klasičnih novčanika s preglednijim pretincima. No za one koji žele minimalistički novčanik našli smo nekoliko dobrih opcija. 

Wally Euro

Ako se nađete u situaciji da žonglirate s karticama, gotovinom i kovanicama, možda je vrijeme da pojednostavite ono što nosite. Wally Euro je tanak putni novčanik koji ima funkcionalne dodatke: jezičak za povlačenje za jednostavan pristup karticama, podesivu kopču za novac i praktičan džep za kovanice koji se "zaključa" pa nema brige da će nešto ispasti. 

U njemu možete pohraniti do osam kartica, kovanice i do 30 novčanica. Dostupan je još samo u crnoj boji, cijena mu je 75.95 € (572.25 kn) i možete ga vidjeti ovdje

Wally Bifold 5.0

Ovaj tanak kožni novčanik s prednjim džepom Wally Bifold u verziji 5.0 ima olakšan pristup karticama jednostavnim povlačenjem. Osim toga ima džepove za kartice koje se otvaraju stiskanjem i magnetsko zatvaranje koje onemogućava da išta ispadne iz njega. 

Novčanik je toliko malen da stane i u prednji džep, a dolazi u crnoj, smeđoj, tamnoplavoj i crnoj s RFID. Može pohraniti 14 kartica i 30 i više novčanica. Cijena mu je 75.95 € (572.25 kn) i možete ga vidjeti ovdje

Wally Micro Classic

Ovaj novčanik mikro dizajna može se koristiti kao klasičan manji novčanik ili se u njemu mogu pohraniti kartice. Osim toga, reverzibilan je pa dobijete dvije boje u jednoj. 

U njemu se može pohraniti do 10 kartica i nekoliko novčanica. Dolazi u nekoliko boja, cijena mu je 37.95 € (285.94 kn), a možete ga vidjeti ovdje

Wally Junior Stick-On

Vjerojatno ste se našli u situaciji da niste htjeli nositi novčanik sa sobom, već ste novac, karticu i/ili osobnu pospremili u poleđinu telefona, ispod maskice. I to je okej solucija, samo neke maske se teže skidaju s mobitela pa nam se ovaj novčanik učinio kao zgodna opcija. 

Wally Stick-On je novčanik za pametne telefone. Radi se o tankom, diskretnom držaču kartica u kojem se mogu pohraniti do tri kartice i jedna novčanica. Ima jezičak za povlačenje za jednostavan pristup karticama. Wally Stick-On ima gotovo univerzalnu kompatibilnost, funkcionira s većinom telefona. Dolazi u četiri različite boje, cijena mu je 22.95 € (172.92 kn), a možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više