Oduševljeni smo s ovim malim kućnim vrtom. Evo gdje se može kupiti

Screenshot: Instagram LightGarden

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO smo na Instagramu naišli na prilično zanimljiv kućni dodatak, idealan za sve one koji žive u stanovima, a žele imati mali kućni vrt. Ovaj vrt se može smjestiti doslovno bilo gdje, iako je idealno na kuhinjskoj radnoj ploči, omogućavajući vam da imate vlastito bilje i povrće kod kuće. U vrtu možete posaditi začinsko bilje, povrće ili cvijeće.

Sadnja izravno u korito

Kućni vrt LightGarden izrađen je od nehrđajućeg čelika i praškasto je obložen, a sadi se izravno u korito. Tu je i LED svjetiljka punog spektra koja je podesiva po visini i nagibu, kako bi se mogla osigurati optimalna udaljenost od biljaka.

Dolazi u dvije boje

LightGarden omogućuje kontrolu jačine svjetla, ima sustav za navodnjavanje i mjerač vlage, čime pruža potpunu kontrolu nad vašim mini vrtom. Postavljanje vremenskih parametara za osvjetljenje i eventualno dnevno zalijevanje moguće je putem aplikacije.

Zahvaljujući mjeraču vlage u tlu, možete u stvarnom vremenu pratiti vlažnost i temperaturu tla, a po potrebi uključiti dodatnu vlažnost kako biste osigurali optimalne uvjete.

Ovaj kućni vrt dostupan je u trgovini Interlamp po cijeni od 130 eura, u crnoj i bijeloj boji. Više informacija dostupno je na njihovoj web stranici ovdje

Pročitajte više