"Olakšava mi život": Mnogi kažu da su im ovakve košare za rublje najbolje

Foto: Shutterstock/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO smo istraživali raznorazne košare za rublje i druga rješenja kojima ljudi pribjegavaju kad je u pitanju sklanjanje i odvajanje prljave odjeće. Primijetili smo da su mnogi pohvalili košare koje imaju nekoliko odjeljaka pa se u njima može prije pranja razdvojiti veš po bojama - bijeli, crni i šareni.

Najpopularnije su one koje imaju pretince za razdvajanje rublja

Jedna tiktokerica je ovakvoj košari za rublje posvetila video i napisala da joj olakšava život. Radi se o košari za rublje koja dolazi sa stalkom i ima tri pretinca. Dodala je da joj je najbolje to što košaru može kompletno odvojiti i odnijeti do perilice.

@briannajcoleman_ We all start punching the air when it comes to doing laundry. I know, I get it. This laundry basket can help make life a bit easier though. Shop the link in my bio to order yours! #adultingmadeeasier #amazonhacks #adulting #lifeskills #homeeconomics #laundryroom #OLAFLEX #DoritosDareToBeBurned ♬ Hip-Hop Instrumental Beat - Avant_Beats

Još jedna tiktokerica je nahvalila ovu prvu košaru za rublje. "Vrlo sam impresionirana", rekla je u videu. 

@glowybychloe

Temu laundry basket review x

♬ original sound - Chloe Mitchell

Vrlo slična je i treća košara za rublje, čiji video ima dva milijuna pregleda. Razlika između prve i druge je to što je ovdje svaka košara posebna, odnosno nisu spojene. 

@katharinalegler Doing laundry is fun🤍 #amazon #amazonprime #primeday #amazonfinds #laundry #laudrybasket #wäsche #haushalt ♬ unholy sped up - xxtristanxo

Zadnja popularna na koju smo naišli je istog principa, ima odvojive košare, jedino što ima dva pretinca umjesto tri. Radi se o košari za rublje Joseph&Joseph koja je skuplja od spomenutih. 

@home_decor_hive My new laundry hamper makes my laundry sorting so much easier 🧺🧺🧺 #laundryorganization #homedecor #eleganthome #homeorganization #laundrydecor #simplehomestyle #josephjoseph #laundryroom ♬ the one that got away - el

No izgleda da su ovakve košare iznimno popularne jer neki videi broje milijunske preglede i mnogi ih hvale i ističu da im olakšavaju pranje rublja. "Imam i obožavam", "Odjednom mi treba nova košara za rublje", "Najbolja stvar koju sam ikad kupila", neki su od komentara ispod tih videa. 

Našli smo jednu takvu na popustu

Našli smo jednu košaru za odvajanje rublja ovakvog tipa na popustu od 32% pa sada košta 20.70 eura. Ima tri odjeljka, dimenzije su joj: 65 cm x 34 cm x 65 cm. Tkanina je oxfordska, a okvir aluminijski te se može presaviti kada se ne koristi. Ima i čvrsti remen za nošenje. Možete je vidjeti ovdje.

Košara za odvajanje rublja, cijena na popustu 20.70 eura (155.97 kn)

Pročitajte više