Ova Zarina haljina gotovo je svugdje rasprodana

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OLD MONEY stil još uvijek je trendi, a mnogi se za svoje povoljne komade s daškom luksuza okreću Zari. Tiktokerice trenutno oduševljava jednostavna kratka haljinica od strukturirane tkanine koja snažno podsjeća na skupocjene Chanel komade iz 1960-ih kojima je i nadahnuta.

"Odmah sam je naručila"

Ova kratka haljina je teksturirana, okruglog ovratnika i kratkih rukava, baš za proljeće. Na prsima se nalaze lažni džepovi. Za traženi old money dojam zaslužni su i reljefni metalni gumbi, kao i nježna, neutralna boja.

@whatemwore I love it when Zara gives Sandro 🤣💘 #zaradress #grwm #brunchoutfit #outfit #outfitinspo #whatiwore ♬ back on 74 filmsbymai_ - ✿
@sophia_frnk Lieeebe das Kleid so 😍🥺 #zarahaul #zarakleid #zaraoutfit #zarahaul2024 #zarahauls #zaraempfehlung #zaradress #oldmoney #oldmoneyaesthetic #oldmoneyoutfits #oldmoneylifestyle #ConSantanderConecto ♬ Aesthetic - Tollan Kim
@elle_pooh I have 0 chill whatsoever 😬🤣 #brides #wedding #weddingphotos #practicingmysoftsmile #silly #wedding #weddingdress #weddingphotography #softsmile #bride #fyp #bridezilla ♬ original sound - Fembase

"Izgledaš nevjerojatno", "Ova je haljina stvarno jako slatka", "Odmah sam je naručila", "Koju si veličinu uzela?",  "Ovo je super! Imam Sandro haljinu koja je jako slična ovoj", neki su od komentara na objave.

Haljina se zbog popularnosti dosta brzo rasprodaje te trenutno nije dostupna online. No, moguće ju je pronaći u pojedinim Zara trgovinama.

Kratka haljina, Zara, 49.95 eura

Pročitajte više