Daniel Craig privukao je pozornost noseći ovaj sat. Sad je u prodaji

Foto: omegawatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA PROŠLOGODIŠNJEM događanju Planet Omega u New Yorku Daniel Craig je privukao pozornost satom. U pitanju je bio misteriozni Speedmaster bijelog brojčanika koji tad još nije bio ni izdan. Sad znamo točno o kojemu je satu riječ jer je konačno u prodaji.

Jedinstveni brojčanik u postavi

U pitanju je Speedmaster Moonwatch Professional od nehrđajućeg čelika. Ima klasično asimetrično kućište širine 42 mm, debljine 13.2 mm i duljine 47.5 mm. Sat ima safirne kristale s prednje i stražnje strane te crni aluminijski bezel. Navija se ručno.

Unutar sata nalazi se Omega kronograf kalibra 3861, certificiran kao Master Chronometer. Narukvica ima četkanu i poliranu poveznicu, a dužina remena se može prilagoditi zahvaljujući karikama. Sat je moguće naručiti i s drugačijom narukvicom, uključujući crni kožni remen i antibakterijski gumeni remen.

Novo izdanje dolazi s lakiranim bijelim brojčanikom, što je prvi put za redovni Speedmaster Moonwatch Professional od nehrđajućeg čelika. Ima crne kazaljke i oznake te crno označeni logo, dok su "Speedmaster" i vrh kronografske kazaljke crveni.

Ovaj je sat dio stalne postave, a uskoro će biti dostupan u maloprodaji po cijeni od 8900 eura s narukvicom. Ovisno o narukvici, cijena može biti drugačija.

Pročitajte više